Yzn benim kızım da kolikti arkadaşların söylediği gibi her gaz damlası yada şurubu her bebekte işe yaramıyo. Biogai kullandım kızım üç gün ağla ağla helak oldu sonra burdan görüp nurse harveys colex şurup aldım çok iyi geldi çok iyiydik ama bir süre sonra bi baktım yok oda işe yaramamaya başladı sonra aguline şurup aldım oda başta çok güzeldi aha dedim bulduk bu sefer sonra zaman geçti oda etkisini yitirdi tabi bu süreçte üç sefer acillik olduk gaz sancısından. Sonra doktora götürdüm acilin ertesi günü doktor bana dedi ki gaz yönetim işidir sancı geldiği anda paniğe kapılmadan onu oyalamalısın önce kendi paniğini bir kenara bırak, gün içinde kucağında tutarken otururmuş gibi pozisyon da tut dedi yani gaz çıkış pozisyonu. Bu sancı geldiğinde daha hafif atlatmanı sağlar dedi o günden sonra bi dirayetli oldum narinliği bi kenera bıraktım. Gazı olduğunda paniklemedim ona sesler yaptım hareketler yaptım değişik etrafı gezdirdim müzik açtım ( maalesef çizgi film de açtım) hani nasıl yönetebilirim o anı diye düşündüm ve onun ilgisini çekebilecek ne varsa yaptım. Sonuç olarak 1.ayında başlayan gaz sancımız 2bucuk aylık oldu ve bitti bütün gaz ilaçlarını çöpe attım. Çok uzun oldu kusura bakmayın inşallah işe yarar🙏🏻 Çok zor biliyorum çok çok geçmiş olsun inşallah bi an önce biter kuzucukta sizde rahat nefes alırsınız.