Kelebek1407 https://imgyukle.com/i/TtHpMA Arkadaslar instagram da gördüm herkes etkisini gördüğünü belirtmiş. Kullananlar varsa yada başka kullandığınız faydasını gördüğünüz var mı?
Seherronya Kelebek1407 canım bunlara hiç para verme bir işe yaramıyor youtubeda bir video var izlemeni tavsiye ederim herkes çok memnun maliyetide daha az bende doğumdan sonra denicem aldım malzemeleri gratis indirimden
pikacuu Kelebek1407 Benim duvara bakabilirsin cnm. Bi de arkadaş aşağıda youtube linki paylaşmış ona bak. Benim çatlaklar geçti sende kullan geçsin malzemeleri duvarımdaki posta bak görürsün
Kelebek1407 Bu konudan çok rahatsızım hamilelik süresinde oluşan çatlaklar eskisi kadar kötü görünmesede hala kötü duruyorlar 😒 böyle şeyler fayda etmezse mecbur başka yolları denicem.
Kelebek1407 Seherronya Çok teşekkür ediyorum izlicem 🥰🥰😍😍 doğumdan sonra karnım bacaklarım hep çatlak oldu Çok kötü görünüyor 😒😏
Kelebek1407 Seherronya peki bu kesin etki ediyor demi? Bu malzemeleri kolaylıkla bulabilirim. Kilo verdikten sonra hemen baslicam denicem. 5 kilo vermem de gerekiyor simdi.
Kelebek1407 pikacuu ayyy ben o postu hiç görmemiştim az önce baktım çok teşekkürler incelicem şimdi 🥰🥰😍😍
pikacuu Kelebek1407 Tm cnm alman gereken şeylerin linkini de bıraktım rahatlıkla ulaşabilirsin trendyoldan sipariş etmiştim ben.
Seherronya Kelebek1407 canım ben kullanmadım henuz ama herkes memnun istersen dene . Ben şuan hamileyim doğumdan sonra kullanıcam
Kelebek1407 pikacuu Ya onlar kolay hemen alırım hatta bende canlı alovera var videoda oda olur diye anladim sanki ama tekrar izlicem😀 birşey sorcam peki bu karışım kesin etki ediyor demi? Hicbirseyin çözüm olmadığını duyuyorum çevreden sonra moralim bozuluyor.
Kelebek1407 Seherronya Anladım seher hanım 🤗 hamile olduğunuzu biliyorum post lardan hep denk geliyorum yorumlarınıza 😇
pikacuu Kelebek1407 Valla cnm göbeğimin önceki ve sonraki halini atmıştım ben baktın mı bilmiyorum. O resmi gördüysen geçip geçmesiğine doğru olup olmadığını görürsün zaten. Ben şuan kurtuldum çatlaklardan bu karışım sayesinde 🤗🥰🙏