sevval_5481 kızlar bebeğim 25 günlük ve uyandığı gibi çığlık çığlığa emmek istiyo emiyo uyuyor hiç uyanık kalmıyo desem yeridir hep meme olmak istiyor nr yapıcam bilmiyorum uyanık kalıyo briaz sonra tekrar emmek istiyo nr yapmalıyım
Gorkemkc sevval_5481 bebeğiniz daha çok küçük emerek uyuyarak geçer böyle 1 ay 1 aydan sonra yavaş yavaş az uyumaya az emmeye başlıcak az uyanık kalmaya başlıcak öyle öyle geçicek zaman 3 aylık bebeğim var koca insan gibi sadece gece 7 saat uyuyor tüm gün uyanık acıktığı an çığlık basıyorn
sevval_5481 Gorkemkc uyanık kaldığında sevmek istiyoruz ama biraz duruyor sonra aranmaya başlıyo meme verince duruyo
Gorkemkc sevval_5481 güven açısındanda seni istiyor en iyi sıcaklığınıda göğsünde bulur zaten sevmek için çok vaktin olacak merak etme 😊
FerahKuzum sevval_5481 ah annesii azck sabret 4 5 ayına gelsiin diyceksn ki Allahım azcık uyusa 😄 bu geçici bir durum ben kızımı emsin diye zoorla uyandırıyordum. Şmdi btüngün oyunda zor uyutuyorum 😊 bi bakıcaksn sana gülümsüyor bi bakıcaksn bşiyleri tutmaya çalşıuor bi bakıcaksın sese doğru dönüyor ay güldü ay döndü derkeeeenn hooop sen odadan çıkıncaa ağlamaya seni aramaya başlayacak inşallah. Şuan çok normal sen de üzülme lohısasın bol bol dinlen kendini üzme sakın 😊