Kayram2808 -PembePanterMom az az popo atiyo 😂😂 düşer diye koltukta falan birakmiyo ne olur ne olmaz 😂
23082020 zynbs66 bzmde gündüz doğduğundan beri öyle gece birkaç saat ayrılıyoruz çok şükür oda rahatça uyuyor bende
Merve_hiranur Pinareslem benımkı habıre yanımda dur yüzünü gorum yeter dıyor babasınıda kabul etmıyor sadcee ben ve gunduz uykumuz en fazla 1 saat toplam işlerımı zar zor yapıyorum ama gece benı cok yormuyor sukur
Veraveannesi 3 ay 10 gun berbat haldeyiz surekli kucakta etini koparir gibi aglama krizleri asla yanliz durmuyor cok yoruluyorum butun gun bi is yapmak mumkunsuz
DuyguDamla Kayram2808 bende öyle çocuk yokken bunları duymamıştım bile şimdi duyup gördükçe şaşırıyorum 😂😂
Kayram2808 DuyguDamla ılginç ilginç şeyler cikiyo ya 😂 geçenlerde e bebeğe gittim banyo yaparken yüzüne kulağına şu kaçmasın diye şapka gibi bisey var dı, dedim eşime nerde kaldı legende yıkanıp azımiza burnumuza şu kaçan günler şapur şupur yıkarlardı 😂😂
DuyguDamla Kayram2808 hahah bizidr annem sobanın önünde leğende yıkardı ağlayıp zırlarsak tasla kafamıza vurur sustururdu 😂 şimdikilere dokunulmuyo benim kız banyoyu çok sever ama kafası yıkanırken kıyamet kopar 😂😂