Pedagogbiranne Bebeğim 3 aylık oldu uykuya geçişte inanılmaz direniyor dalamıyor, nasıl bir çözümü var bu sorunun 😭 ve bebeği yatağına bırakınca kendi kendine uyuması cidden mümkün mü bir çok makale yazı okudum bu konu hakkında ama inandırıcı gelmedi😶
Kutudakikedi Pedagogbiranne mümkün canım. Doğduğundan beri uykusu geldiği gibi beşiğine koyarım emziğini veririm ona görünmeden bi köşede uyumasını beklerim . İnişler çıkışlar elbet oluyor ama özünde bu düzeni oturtursan bebeğinde alışacak . Çok sabretmen lazım zamanla öğrenecektir
Ahmetayazmoms Pedagogbiranne böyle bisey keşke mümkün olsa bende o kadar çok istiyorum ki varsa hemen öğrenip uygularım oğlum 3 buçuk aylık kesinlikle Kendi kendine uyumuyor ya sallicam ya emecek uykusu geldiğinde ağlıyor ama nasıl ağlıyor sanki biri etini cimcikliyor bazende uykusu var ama uyuyana kadar direniyor şaştım kaldım napacagimi
Hulya_ Pedagogbiranne Benim oğlumda uykuya direniyor şuan atak haftasındayız bitsin uyku eğitimi vericem çok araştırdım okudum uyku arkadasını bile aldım hazır au atak biter bitmez baslıycam böyle uyutmak çok zor