Datselif Bebeğim 11 aylık 4 tane dişi çıktı. Artık dişlerini fırçalamaya başlayalım diyorum. Hangi fırçası ve macunu kullanıyorsunuz?hangileri iyidir?
asyasare Datselif macun kullanimi icin cok erken ama sadece suyla fircalayin. bebekler icin parmaga gecirilen silikon fircalar var ben kiziminkini onunla fircaliyoeum 10.5 aylik bizimde 4 disimiz var. hem disleri kasinmis oluyor hemde aliskanlik kazaniyor her gece yatmadan
hunilimomm Datselif macun kullanmıyoruz bizden görüp özendiği için yumuşak bi dış fırçası aldım küçük bebekler için akşamları uyumazsa fırçalıyor
Tosbikosi Datselif ilkbaslar chicco kullandım suan 2 yasını biraz geçti şarjlı diş fırçası kullanıyoruz Roc un Elmalı diş macunu ile
Datselif ErvaKoc teşekkür ederim bilgi için bende emin olamadım bir tanıdığım başladı normalde ne zaman başlanır bilmediğim için
asyasare Datselif ben e bebekten almistim yanilmiyoraam baby jam di markasi. google a parmak silikon bebek dis fircasi yazin gorsellerde gorebilirsiniz neye benzedigini. kizimin disi 7 aylikken cikti o zamandan beri kullaniyorum.
Datselif Sizce çok erken mi anneler dış fırçalamamam için. Sizler ne zaman başladınız bebeklerinizin dişlerini fircalamaya
bitterikolata Datselif doktorum dişleri çıkmaya başladığından beri kullanmamı önerdi ek gıda alıyorsa ve dişi çıkmışsa fırçalamak gerekiyor sonra çürük okuyor çünkü. Rocs marka aldık fırçayı da macunu da zaten yutulabilir diş macunu. Başlarda macunsuz fırçaladı şimdi macun kullanıyor bir buçuk yaşına girecek
Datselif bitterikolata bende ondan korktuğum icin fircalasam mi bilemedim. Ek gıdada alıyor. Şimdi araştırdım baya iyi duruyr rocs markası dediğiniz gbi yenilebilirmis
bitterikolata Datselif yani bebekten bebeğe değişir tabi ama zaten dişleri kaşındığı için seve seve fırçaladı şimdi kendi alıp geliyor fırçasını
Julijuli Datselif splat kullanıyorum tamamen bitkisel.her demir şurubu kullanımından sonra dişlerini fırçalıyoruz içinde silikon diş fırçasıyla geliyor zaten,tek bir leke bile yok şükür.splat vanilyalıyı araştırın içiniz rahat alabilirsiniz.
Mora @Datselif Smiley baby parmak diş fırçası kullanıyorum ben macun kullanma dedi doktorumuz su ile fırçalıyorum arkasıda diş kaşıma yeri ikisi bir arada oluyor
Firdevs34 Datselif 22 aylık oğlum 1.5 yaşından beri sadece diş fırçası ile fırçalatıyorum macun kullanmıyorum yutar die bunlar için özel fırca ve macunlar var gerek duymuyorum 16 dişciğimiz var fırçasını ıslatıp veriyorum kendisi benden gördüklerini yapıyor buda yeterli oluyor