Biraz uzun ama lütfen okuyun morelim çok bozuk 😭
Kızlar ben Mart ayında babamı kaybettim 😭 benim babam çok iyi bir insandı herkese karşı tanıdığı tanımadığı insanlara çok fazla iyiliği dokundu mekanı cennet olsun 🤲😭 benden küçük bir de erkek kardeşim var ama babam vefat ettikten sonra çok değişti saçma sapan işler yapmaya anneme karşı gelmeye bağırmaya başladı. Hatta bir ara annemin bogazına yapıştı para vermiyor diye onu evden kovdu bu ev benim senin değil vs gibi şeyler söyledi ben çok sinirlendim dovecektim hatta kendini😡 annem her hatasını kapatmaya her istediğin de para vermeye başladı ben anneme yapma dedikçe yapıyor tabi. Bu arada kardeşim küçük de değil 20 yaşında ama çalışmıyor anca geziyor sürekli para istiyor 😡 geçenlerde arkadaşım ile konuşmuş annem görseniz sanki kendi Arkadası gibi benim hakkım da konuşmuş beni kötülemiş tabi buna çok fazla kırıldım çünkü ben ve eşim o kadar iyilik yaptık onlara. Bu arada biz suan bir süreliğine annemle yaşıyoruz onun evindeyiz. Sürekli yüzüme vuruyor ne zaman ev alıp çıkacaksınız ben Hasan’ı evlendirecem falan diye. Bende alacağımızı ve biraz daha müsade etmesini istiyorum. Herneyse babamın 1 evi Kıbrıs da bir evi de Türkiye de var annem geçenler de bana diyor iste ben Türkiye deki evi satacam kardeşini evlendirecem Kıbrıs’taki ev de kardeşinin olacak 🤷♀️ Peki bana ne düşecek dedim. Senin kocan var o yapsın dedi😡 sonra sana o evden 15.0000 20.000 TL veririm dedi. Bende saol istemem oğluna harcarsın dedim. sanki ben onun çocuğu değilmişim gibi davranıyor ya anlatacak okadar çok şey var ki suan yazamıyorum bile çok doluyum 😭 babam hayatta olsaydı asla bana böyle yapmasına izin vermezdi 😭 sizce çok mu abartıyorum yoksa haklımıyım kızlar ? Morelim çok bozuk herseyi geçtim yaptığı haksızlıklar ve bana böyle davranması canımı acıtıyor 😭