YigtnAnnesi Yalnis anlamayın güzel anneler kilosu 11.300 bundan iki ay önce mine 10.600 di galiba kilo alımı yavaşlıyor artık herhalde dişlerden dolayı felan ama kilosu gayet iyi dedi 1 yaş dedi ebemiz
mmeleky YigtnAnnesi yaa bizimkide 9 aylık ama kolları hiç durmuyo uçacak gibi sürekli çırpıyo çok kafama takıldı acaba bi sorun olabilirmi internette hiç iyi şeyler yazmıyo
Eternity YigtnAnnesi Doktorunuz 1 yaş kilosu dediyse neden buraya soruyorsunuz? :/ Sağlıklı olsun yeter. Ben pek takmıyorum ama üzülebilecek anneler olabilir. Kızım 9 aylık 8.600 mesela. Maşallah✨
YigtnAnnesi Eternity ya yalnis anlamayın dedim ama ebe dedi sağlık ocağındaki aklıma takıldı vallaha kusura kalma 😔
YigtnAnnesi Eternity Balbocegi vallaha kayinvalidemler yok zayiflamis zayiflamis diyolarsw kafamı bozuyolar
Eternity YigtnAnnesi Kilo alımı hareketlenmeye başlayınca çoooook azalıyor, 300-400 g bile olur ayda endişelenmeyin kilosu çok iyi
Balbocegi YigtnAnnesi eskş hızla kilo alsalar obez olurlar canım. Benim bebeğim de 9ay 9 günlük. Sizinkinden zayıf olmasına rağmen kilolu olduğunu düşünüyorum 😅
Eternity YigtnAnnesi Ya ben o kayınvalidelere ne diyeyim obez mi yapalım çocukları benim kızımı görseler yedirmiyor diyecekler yapıştırıcam iki tokadı yav