Derin1509 Merhaba hanımlar 2,5 aylık kızım var emzik vermeye başladım alıyorda diş doktoruma sordum 1-2 yaşına kadar verebilirsin dedi. Ama sanki onu kandırıyormuş gibi hissediyorum 😔sizce yanlışmı düşünüyorum yardım lütfen 😭
beyzaytr22 Bir psikolog annenin bebeğine söylediği ilk yalan demişti bende çok etkilenip vermeyeceğim dedim annemgil verelim verelim dediler ki almadı bende gazlı bir bebek olduğu için uyuturken sakinleşmesi için kullandım uyurken tutar onun dışında tutmuyor gündüz hiç vermiyorum yani öyle sürekli ağzında emsin istemem bende ama eğer zorlandığınız bir durum varsa kullanın bence
Hulya_ Derin1509 Bebeklerin çok güçlü emme refleksleri oluyor emzik onları rahatlatıyor aksine ben çok istedim oğlum alsın diye tutuyor ama işine gelirse emiyor sonra atıyor ağzından hala pes etmedim 4 aylık olmak üzere hala veriyorum alıssın diye.. Sizinki alıştıysa hiç ellemeyin vakti gelince bırakır 😊
Damladamla1 Derin1509 canım bu zamana kadar birçok anne kullandı bizlerde emzikle büyüdük öyle düşünme bence. Bende veriyorum emzik kızıma ama sadece gece uyuturken alıyor uyuyunca bırakıyor gün içinde hiç emzik istemiyor 10 aylığız baştan beri böyle oldu uyku dışında emzik kabul etmiyor kandırmıyoruz sadece emzikle oyalıyoeuz böyle düşün