Melisasbasi Önerisi olan var miii diyet listem varr ama hareket yok 🥴 bebemle dışarı çıkamıyoruz soğuk yasak malum evde hareket ne yapabiliriz diyetle beraber kilo vermek istiyorum ama hareket olmayinca zor oluyor
Gulsah10 Melisasbasi hemen en etkili yağ yaktıraan 10 dakkalık videolar öneriyorum CHOLE TİNG 2 HAFTA ABS VİDEOSUNU yapıyorsun 3 hafta sonra aynaya bakıyorsun başlamadan kendine olmayan bir kıyafet seçiyosun 3 hafta sonra o kıyafete girince Bol bile geldiğini görüyorsun 6 ayda 33 kilo veren birisi olarak söylüyorum artı inceldim de baya 🥰🥰🥰🥰🙋♀️🙋♀️🙋♀️
Melisasbasi Gulsah10 oo masallah yaa ayy darisi basima verirmiyim ki 😒 7,8 kg gitse çok iyi olurdu mutlaka bakicamm bi hirslansak sonu geliyor 🥴
Gulsah10 Melisasbasi yaa hırslan tabi bebeğin büyüyor annem ne kadar da genç harika gözüyle bakıp öyle konuşup düşünmeli genç güzel anne denmeli 🥰🥰 eşinin yanında harika görün her türlü ideal kilon seni her konuda rahat ettiriyor çocuğun arkasından koşuşturmak özel hayat işte kıyafetlerinin üzerine yakışması bunlar yeterli moral motivasyon oluyor zaten sana 🌺