Neslihantrkk Gece gündüz uyumuyor uyutuyorum 10 dk sonra kalkıyor . Ölüyorum uykusuzluktan gözlerimi açamıyorum artık vücudum ağrıyor yorgunluktan 😔😔😔
Zuhal1414 Neslihantrkk nerde uyuduğu nasıl uyuduğu çok önemli bende meme de uyutuyordum koyuyordum uyanıyordu yorgunluktan ölüyordum şimdi 15-20 dk emzirdikten sonra ya ayakta sallıyorum yada elektrikli beşik var yalancı emzik verip oraya koyuyorum çok şükür uyuyor birde ses ve ışık faktörü çok önemli
[silindi] Neslihantrkk Ne yazık ki aynısını biz de yaşadık. Banyo yaptırıp sakinleştiriyordum. Daha yeni yeni düzeldik. Ben yanlış olduğunu bile bile yanımda yatırıyorum, kokum olmayınca uyumuyor, gece tuvalete gitsem uyanıyor.
Olric11 Neslihantrkk bizde bir aylık olduk aynı durumdayım gece gündüz kesik kesik 5 dk anca uyuyor yorgunluktan ölüyorum ayakda uyuyorum 😔
Neslihantrkk Zuhal1414 sallayarak uyutuyorum . Gece uykusuna geçerken normalde hep karanlıkta uyuturdum ayırt edebilsin diye ama son 10 gündür nafile. Yatağında da yatmıyor yanımda uyuyordu 2 gündür yanımda da uyumuyor
Neslihantrkk [silindi] banyo yapıyor yine uyumuyor gözleri kızarık artık o kadar uykusu var ki. Yanımda yatıyordu 2 gündür yanımda da yatmıyor
Nehirbulut Biz de 41 günlük olduk aynı dert biz de de var. Gözünden uyku akıyor saatler boyu uyanık, uyuyamıyor yapmadığım şey kalmıyor sabırla ve sevecenlikle.. Geçici bir süreç olduğuna inanıyorum fakat önerileriniz varsa alırım