1yaramazannesi Hanımlar bebeğim 3 buçuk aylık 2 saatte bir falan 90 yada eb fazla 120 cc mama veriyordum ama biberonu çekince ağlıyordu annem doymuyor galiba dedi 150 vermeye başladım sizce çok mu veryiorum siz kaç cc veriyorsunuz şimdi de 3 saatte bir veriyorum
Hiramgul 1yaramazannesi Benim bebegimde 3 aylik 23 günlük ama 120 cc iciyor malesef bebegim biberon reddi yasiyoruz bizde ne yapicam bilmiyorum
SareBkmz 1yaramazannesi canım biz 6 aylık olduk ama 3 buçuk 4 aylik 120-150 cc içiyordu kızım 4 saatte 1 içiyordu. Sonra 5 aylık olunca 180 cc içiyordum 5 6 saate 1 ama inanki 4. Aydan sonra eskisi kadar mama içmiyorlar yani 150ccde doyuyorsa verebilirsin ama saatini uzatarak tabi. Mesela 150 cc içerse 4 saat sonra tekrar verebilirsin. Bu arada sadece mamayla besleniyordu benim kızım 🤗 sizinkide öyle mi?
yamacalimoms 1yaramazannesi 2 aylık bebeğim 120 içiyor bazen 150 bence çok değil kusmuyorsa yada huzursuz değilse yediğinde yetiyordur
Esila15 1yaramazannesi 2 ay 13 günlük benim kızım.. bende 2 saatte 120 veriyorum ama versem 150 cc yer .. bence çok değil .. doymuyorsa neden çok olsun ki
1yaramazannesi Hiramgul ben aslında meme+mama gidiyordum ama malesef bebeğim gündüzleri emmemeye başladı sadece gece uyku arası emiyor Bu ara onu da bırakmaya başladı peki serinki doyunca itiyor mu biberonı
Hiramgul 1yaramazannesi Canim benimki suan açsa bile agliyor gene yemiyor artik kaşıkla veriyorum zorla
1yaramazannesi SareBkmz Evet canım sadece mamayla besleniyor 3 saatte bir veriyorum 150 cc yi daha yeni verdim 120 falan veriyordum ama biberonu çekince ağlıyordu doymuyordu 3 satte bir olmasının zararı olur mu
SareBkmz 1yaramazannesi canım bence arasını 3 buçuk saate çıkar alıştır mesela benim kız şuanda 6 aylık gece 12 12 buçukta 200 cc veriyorum bir daha sabah 8de. Kilo alımıda gayet olması gereken. Kilo demişken birde canım bebeğinin kilosuyla bağlantılı kaç cc yiyeceği hesaplanıyor hepsi. Kaç kilo canım bebegin
yamacalimoms 1yaramazannesi o zaman verin çünkü mama miktarı da bebeğin istahina göre değişir arkasına bakıp yaparsak çocuklar ya aç kalır yada siserler ben bebeğime göre ayarladim etraftakiler çok bilmem ne dediler ama çocuğum doyuyordu sonuçta önemli olan o
Esila15 1yaramazannesi zararı olacağını pek sanmıyorum ama yine de tabiki doktora sıtmanızda fayda var
1yaramazannesi yamacalimoms evet çok haklısınız ama acaba bebeğe bi zararı olur mu çok verirsem diye düşündüm
Princessmother 1yaramazannesi Canım 3 ay 1 günlüğüz 150 cc içiyor 3,5-4 saatte aralığı ile hatta ağlıyor istiyor ama vermiyorum
yamacalimoms 1yaramazannesi hayır neden olsun ki rahatsız olmuyorsa sonuçta formül süt bebeğe ne zararı olabilir
SareBkmz 1yaramazannesi maşallah canım kilosunu 160laydi yanlış hatırlamıyorsam çarpıp 8e bölümce 3 saatte bir içeceği cc çıkıyor canım