Akcabeytas Kullananlar memnun musunuz? Bebeğim 1 aylık doğduğundan beri anne sütü+mama olarak gidiyoruz gazlı bi bebek 2 gündürde kabız hipp combiotik kullanıyorduk bebelac goldun yorumları güzeldi hatırladığım kadarıyla kullananlar memnun musunuz?
Deletedmom4018 Akcabeytas Cok çok güzel 🙏Bizde kabızlık sorunumuz vardı. Bebelac gold sayesinde kabızlığı gitmişti. Ve doyuruyordu.
Busu Akcabeytas bende yeni geçtim 1 hafta oldu çok güzel dibine kadar içiyor anında gazlarını atıyor ve hergün kakasını yapıyor çok şükür bulduk kendimize uygun olan mamayı 3 tane değiştirdim
Gorkemkc Akcabeytas şuan kullanıyoruz bi sorun yaşamıyoruz çok şükür yorumlarda mamanın erimediiiği yönde şikayetler vardı ama ben henüz yaşamadım bide bilginiz olsun zam gelmiş marketlerde 120 yken ben eczaneden 90 tlye alıyorum 900 gramını
deryus16 Akcabeytas cok memnunum Aptamil ar dan snra aptamili 2 bck ay kullndm suan 3ay 20 günlüğüz ama bebeden bebeye dgsir
Gorkemkc Akcabeytas var canım dediğim gibi alıyorum ben bir karton kutuda satılıyor içinde 2 tane poşet oluyor 450 450 gram şeklinde