Eee Kizlar ek gida tadimlara basladk ilk havuc verdim 3 gün 1 cay kasigi kadar bile yemedi sonra patates verdim onuda yemedi hatta birazda tuz ekledm ama yok püre halinde verdim suyunu degilde acaba meyveleremi direk gecsem yada nasil devam etmeliyim sizce
DefneRana3881 Eee önce yoğurt deneyin sebzelere göre daha kolaydır yutması meyve verirseniz tekrar sebzeye dönmek zor olur
Babyboy Eee benimkine kaşık mamayı alıştırmaya çalıştırdım bir çay kaşığı ile başlayıp günden güne arttırdım iki hafta boyunca ama nafile bebe kaşığı gördüğü anda ağzını düğümlüyor sonra da zorlayarak kusuyor komikmi dramatik mi çözemedim 🥵
AslhanDivarc Eee benim kızımda 6 buçuk aylık benimkide tarımlarda zar zor yedi azcik. Sonrada reddetti. Bende üstelemedim 2 3 gün ara verdim hiç teklif etmedim şu iki gündür yoğurt yiyoruz😋😊
Papatyam Eee harcadığınız sebzey i sıcak su ile açın biraz. Çorbaya yakın bi kıvamı olsun o zaman yer.
Eee DefneRana3881 Yogurt sebzelerden sonra verilmiyomu canim sanki öyle okumustum burda 🙄 sebzeyi haslayip catalla ezip az zeytinyagi damlatiyorum ama yinede korkuyorum sanki bogazina takilcak gibi geliyo bana püre seklinde veriyorum
Eee Zehraumayd Kafam karisti iyice valla püre seklinde olmasi gerekmiyomu ilk sonra tattrdgmiz sebzelerden corba
Eee [bilinmeyen] Hmm peki ozaman canim sebzelere devam edeyim yarin kabak vermeyi düsünüyodum ama 1 haftadr böyle olunca meyveleremi baslasam diye düsündüm kabak, balkabagi vericem sonra meyvelere gecerim brokoli 8. aydan itibaren verilmiyomu
Eee Babyboy Aynen canim ya benim kizim normalde istahli bu ek gidayi önemsememistm o yüzden fazla yer diye düsünüyodum ama öyle olmayacak gibi
AslhanDivarc Babyboy ara verin bence benim kızım da kutluyordu iki gün hiç bişey vermedim sonra düzeldi
Eee Deletedmom_297 Aslnda bizede doktorumuz öyle demisti 1 ay boyunca direk 3-4 cesit sebze corbasi yogurtla brlkte ama cesaret edemedm ben sonra meyve dedi
Deletedmom_297 Eee İnan en iyisi çorba sebze içeriyor alışması daha basit oluyor az da pütürlü yediricem ki alışsın bnce çorbada. Devam edin