Alppinannesi Oğlum on aylık,uyku eğitimi ni dört ay önce verdim ama ikinci gündüz uykusunda çok zorlanıyorum uyuturken ve gece bir gibi uyanmalari başladı iki saatten önce de uyumuyor arkadaşlar neden olabilir😭
minnakbaby Alppinannesi saatlerini uzatmayi denediniz mi mesela 3 saat sonra uyuyorsa yarim saat daha gec uyutmayi deneyin
06-ikra-06 Alppinannesi bizim 9. Ve 12. Aya kadar okadar zorladı ki kızım kucağımda sallardım bir saat ağlar ağlar uyumazdı ayağıma alırdım iyice ağlar atardı kendini eve salıncak aldık onda uyuturdum ninni açıp gece 1550 kere kalkar sebepsiz yere ağlardı. Şuan Allah’a şükür 14 aylığız iki aydır çok güzel uykuları gece bir defa kalkar mama veririm bazen içer bazen içmez su veririm geri uyur sabah 6 ya kadar sonra bidaha mama veririm 9 a kadar uyur gündüz de tek uyku yapıyoruz bu arada
Beren13 Alppinannesi dis cikariyo olablir mi bnm kzmda bundan 1 2 haftaya kadar gece 10 30 da uyurdu sabah uyanirdi simdi yok dis donemindeyiz biri patladi bakalim saat 8 30 tan beri de uyumuyo su an