bonusta54 Sütüm azaldı hep ağlıyor emmiyor memeyi reddediyor biberonuda tutmuyor kaşıklada tükürüyor hangi biberonu önerirsiniz
etaskin bonusta54 biberondan ziyade biberon emziği edinin farklı şekillerde.yavaş akışlı olanlardan tabi.biberon markalarından avent dr brownsdan memnunlar genelde.ben her türlü biberonu aldım emmiyor.emziklerini değiştirdim yine emmiyor 😀
Gudigudi bonusta54 benimki de cok zor aliyor. Burnuna burnuna iyice bastirinca tutuuor zorla. Sutum yetmedigi zamanlarda cok zor veriyorum.
Zeynepeymen bonusta54 cnm chıcconun anne meme ucuna yakın olsn bıberonu var rengi sarımtırak meme yerinin ondan al muhakkak tutar ama bıberonu tutarsa memenı tamamen bırakabılır
Yeliz bonusta54 finger feeding dedikleri bir yöntem var bebeğiniz küçükse işe yarayabilir. Araştırın isterseniz. https://youtu.be/3Jvo55IwI-0 @etaskin Büyükse bebiş alıştırma bardağı ile verseniz olmaz mı? +4 ay bardaklar var.
bonusta54 Zeynepeymen gece uykusunda da tutmaz mı allahım ne zor şey bebek napacağımı bilmiyorum açlıktan ağlıyor hep stresten uyuyamıuorum delircem
etaskin bonusta54 benim başta alıyodu şimdi almıyo hiç ben de işe başlıcam napıcam hiç bilmiyorum.çözüm bulursak paylaşalım canım ya
etaskin Yeliz şu an 2.5 aylık ama işe başladığım zaman 3.5 olacak alıştırma bardakları ile denicem ama inşallah çözeriz yoksa büyük sıkıntı