mamAras Kızlar 4 aylık bebeğim için önerilere göre sidefer aldım ancak doktor henüz cevaplamadı ne zaman ve kaç damla kullanmak gerekiyor?
Emiraras-smom mamAras dişleri çıktığında verme mahvediyor dişlerini araştır mutlaka başka şekilde takviye etmeye çalış pekmez kuru üzüm vs
Nehirim11 mamAras sağlık ocağından verilen 4 damla olarak söylenmişti ama onu kullanmıyorum ocean in Demir ilacını aldım onu da 4 damla yapıyorum doğru mu bilmiyorum ama 🤷🏼♀️
mamAras Emiraras-smom henüz daha diş dönemi başlamadı ve hafif kansızlık var kan ölçümlerine istinaden başlayacağız ama sevgili doktorum cevap vermedi sabahtan beri bende arada kaldım, çürüme mi yapıyor kan ilacı?
Swtlna Günde 1 kez, damlalıkla 0,5 vermiştik biz, kansızlık vardı bizde de, ihmal etme ciddi sonuçlara neden olabiliyor
mamAras Swtlna yok başlıcam işte ama doktordan cevap bekliyorum gelmezse artık buradaki yorumlara göre devam ederim
mamAras yenidoganhemsiresi evet konuştum doktorla 6.800gr 0,5 ml vereceksin dedi çok teşekkür ederim♥️
Emirece mamAras ben de yeni başladım doktoruma sordum ve kilosu kadar dedi 7 kilo oğlum 7 damla veriyorum