Enesenemir Kızlar merhaba.dusakabinim camdan çok şık duruyor ama temizliği çok zor.hergun duştan sonra siliyorum ama eşim büyük oğlum silmiyor haliyle su lekesi kalıyor bende 2 çocukla evde ayrıca canlı ders telaşıyla yetistiremiyorum.haftada iki uc sprey porcözle siliyorum ama sonra yine aynı sonuç.bana öneri verebilir misiniz nasıl çözülür bu kireç lekeleri?
Agustosbocegi Enesenemir hemen takibe aldim bende ayni dertten muzdaribim ben zaten 5 dk dus alip cikiyorum hemen cocuguma yetismek icin arkama bakamiyorum bile esimde oyle tabi sonrasi zor oluyo krec tutuyo hep
Tubisshamis Enesenemir bimde satılan bulaşık makinası parlatıcısı mükemmel sonuç verir. Hem duşakabin hem de musluktaki kireç ve su lekeleri için. Deneyin sonucu yazarsınız ☺️
Agustosbocegi Erenkbra bunu denedim azalma oluyo ama istedigim gibi degil Tubisshamis evde var aksam bunu denicem 🤝
Erenkbra Ilık suya az bişi fairy damlat once o suyla sıl sonra toz bırakmayan bezle kurut cam siler gibi bendede var aynısı öyle yapıyorum cok tamız oluyo bıde pratık
Merve_hiranur Enesenemir Allah kolaylık versın bacım o iş cok zor gercekten sıldıkce gerı batıyor Allahtan benım kabın camım buzlu camda su lekelerı bellı olmuyor ayda bır sılıyorum o yuzden
Nescafe Enesenemir su damlacıklarını kaydıran spreyler var onuda deneyebilirsiniz . Ev sizin ise kirada değilseniz de su tutmayan camlardan taktırabilirsiniz temizliğe de çok kolay 👍🏻
dorukalya Bende de aynı dert var, yorumları okumaya geldim. Konuyu nasıl takibe alabilirim, yardımcı olur musunuz?
Agustosbocegi dorukalya konu basligiyla konu icerigi yazan yerin arasinda takipet yaziyo oradan edersen yorum yapilinca bildirimler geliyo
Enesenemir Omerinannesi342 onu da kullanıyorum ama hemen diğer banyoda geri batıyor.bir misafir gelip de tuvalete girer diye korkuyorum valla sanki hıc silinmemiş gibi😔
Mircet Enesenemir valla ne denersem deneyim hiç bir çözüm bulamadım kireç tutturmayan bişey yok bimin banyo spreyi viking banyo spreyi porçöz evet temizliyor ama bir kez bile duş alsan yine aynı benim aklıma arabaların camları için şu kaydırıcılar var onlardan almak geldi su kayar durmazsa leke tutmaz diye
Mom9 Enesenemir temizleseniz de yine aynı olacak. Kesin çözüm buzlu cam taktırmak ya da jelatin gibi buğulu yapan yapışkanlı kağıtlar var camlar için ondan yaptırmalıısnız