Gamzeliimom 13 aylık aşısını yaptırmıştık iki bacak bir kol dediler ama koldn olan ası gelmemiş daha gecen gün arayıp sordum tekrar koldan değil bacaktan o ası da dedi Bask biri kafam karıştı 13. ayda su ciceği asısımı oluyor bilen varsa aydınlatabilir mi?
Aley_ Gamzeliimom Oğlum 1 yaşında 3 gün önce götürdüm aşıya iki bacaktan vurdu. Su çiçeği aşısı şu an yok mayıs ayına sana tarih veriyorum o zamana kadar seni arayacağım gelirse dedi bende bu aşının zamanı yok mu dedim oda 2 yaşa kadar vakti var yapılır sorun olmaz endişe etme dedi beklemedeyiz.
Deletedmom_26 Gamzeliimom sadece 2 bacaktan aşı yapıldı ve su çiçeği yok gelince haber vercez dendi bizde beklemedeyiz önemli bı asi ve şuan olamadığımız için psikolojim bozuldu sürekli düşünüyorum Rabbim evlatlarimizi korusun 🤲inşallah bir an önce çözüm bulunur ama bu aşıyla ilgili kimsenin bilgilendirilmesi her hemşire veya ebe farklı konuşması moral bozucu diğer postlarda okuduğum kadarıyla sadece aşıyla ilgili adam akıllı bilgi vermek bukadar zor olmamalı özel hastanelerde yokmu bilmiyorum ama ecza depolarında yok 🤷
Birkizbiroglan Gamzeliimom biz de bir bacak bir koldan olduk. Şu çiçeği aşısı yok denildi. 1.5 yaş aşısı için Mayıs’a tarih verdi.
Nur_emir Gamzeliimom bizim de bir koldan bir fe bacaktan yapıldı su çiçeği aşısı gelince haber vereceğiz dediler mayıs ’ta gel dediler gün verdiler birde kan saymi yapıldımı sizin
Cqdm46 Oğlum 12.5 aylık aynı şekilde su çiçeği aşısını hiçbir yerde bulamadık ve yaptırmadık.gelince haber verecekler.
Deletedmom_26 Gamzeliimom 1 ay sonra sorucam bende umarım bulabiliriz veya yapılır yoksa bı sekilde temin etmeye çalışıcaz diye umuyorum
Deletedmom_26 Birkizbiroglan bize iki bacaktan vuruldu su çiçeği yok dendi sizin neden biri koldan yapıldı ki🤷
Alinduru Gamzeliimom bize iki gün önce yapıldı kabakulak kızamık su çiçeği ve zatürre denildi 🙄 iki koldan bi bacaktan elimizdeki son zatürre aşısı dedi hatta