minikbaykus Sevgili anneler bebeğim dokuz buçuk aylık hâlâ sıralamiyor.sizinkiler kaçıncı ayda siraladi
Efemm minikbaykus oglum 10 aylık 10 adım atıyo cok fazlasına cesaret edemıyo elinden tutun yürüyün bol bol
Araseymen minikbaykus 8 aylıktı şuan 10 ay 27 günlük hala sıralıyor geçen 2 adım desteksiz kendi etti koltuğa geçmek için ama onun haric8nde babasıyla ortamıza alıp yürütelim diyoruz normalse yürüyor 5 6 adım atıyor ama şuan çok isteksiz hemen yere oturuyor.😅
minikbaykus Mom14 koltuk vs bir yere tutup yürümek canim. Bazıları baya erken yspiyor da. Benimkinin pek kalkmaya niyeti yok gibi ondan merak ettim
minikbaykus Araseymen sıralamada uzun sürüyor o zaman. Ama cok tatlıdır. Ne zaman yapacak merak ediyorum bende🤗
minikbaykus Furug hemen yürüdü mu sonra. Bizimde öyle pek kalkmaya niyeti yok. Oturarak ve geri geri gidiyor heryere. Köprü oluyor ileri geri sallanıyor. Kalkıyor oturduğu yerden gidiyor. Gerçi benim kardeşim de oturarak emeklemis
OrenBayan minikbaykus anladm canım benim miniğim sıralamıyor o zaman 😊 öyle koltuğa duvara tutunup kalkıyo ama yakındır adımlaması😊
Ceydakoruc minikbaykus 8 buçuk ayına doğru tutunup sıralıyordu, şuan 10 ay 5 günlük elleriyle destek almadan ayakta dikiliyor 1 adım atıp 2. Yi atınca oturuyo totişinin üstüne 🤭
Furug minikbaykus 12.ayda yurudu once siraladi sonra yurume arkdsi aldm pilsanin onum etkisi cok oldu bizde