Mevos01- Kızlar 5 aylık kızım hapşırma ıksırma burun tıkanıklığı yaşıyor şuan . Hastaneye götürmeden evde nasıl çözüm bulabilirm buna yardmci olur musunuz. Bu arada ben griptim ne kadar çift maske takıp dikkat etsem de bnden geçti sanırım 🙁
Mervegem Mevos01- aynı benim oğlumda dünden beri ben ballı ıhlamur falan verdim dolven vardı evde ondan verdim burun spreyi kullandım biraz rahatladı ama senin ki çok küçük canım. Evde yapabileceğin pek bişey yok. En azından aile hekimine götür şurup verir
Mevos01- Mervegem götürmek istemiyor ya çok kötü ortalık.sabah aradm calpol ver dedi. Bugün onu deniycem inşallah geçer daha fazla ilerlemeden. Burun spreyi ne kullaniyosuniz
Mervelkr Serum fizyolojik ile burnunu sürekli temizle canım bide uyurken odaya soğan kes üzerine karanfil batır bi Kaç tane onu koy daha rahat uyur benm kızımda öyle şimdi 14 aylık ama geçen sene de olmuş bi Kaç çay kaşığı ıhalmur vermiştim
Mervelkr Mevos01- aynen bi sor istersen ama ben vermiştim 2 3 çay kaşığı sıkıntı olmadı ama sormadan verme tabi