Haticektrnc Merhaba güzel anneler 🥰 2 ay 25 günlük oğlum var yaklaşık 1 aydır emziriyorum öncesinde hep sağıp verdim meme reddimiz vardı. Şuanda da meme+mama olarak gidiyoruz ne yaptıysam sütümü arttıramadım. Bir sorunumuz var. Oğlum sol mememi emmeyi pek sevmiyor o yüzden sol mememden 20-30 cc kadar süt geliyor. Sağ memem sütten şişiyoken onda hiç şişlik bile olmuyor. Ne yapabilirim sütü tamamen gitmesin istiyorum
Esrafatihbulut Haticektrnc az gelen memene keremle masaj yada ılık uygulama yaparsan artış sağlayacaktır bu arada bestlak damla kullanabilirsin
Deletedmom412 Haticektrnc benimde öyle🙈soldan en fazla 40çıkıyor sağdan 100-125 çıkıyor 2 aylık bebeğim. Soldaki daha azdı hatta tahin pekmez yiyip iki üç bardak su içip uyudum kahvaltı sonraları. Birde güzel beslenme çok etkiliyor. Uyku, dinlenme hepsi etken🎈
Haticektrnc Deletedmom412 ayyy evet canım yaa aynen öylee. Yetiyor mu peki bebeğine sağ göğsün tüm gün. Yoksa mama takviyesi yapıyor musun
Haticektrnc Deletedmom412 inşallah bende tamamen bırakırım mamayı yaa o kadar çok takıyorum ki kafama bu mama işini