Sisli İyi günler anneler oğluma park beşik almak istiyorum en azından kendi odasına alıştırana kadar içine nasıl yatak tercih etmeliyim visco yatak mi yoksa pamuk yatak mi bu konuda bileğisin olan hangisinden memnun kaldığını söyleye bilir mi 🙏🏻
Kbrbydk Sisli pamuk yatak öneriyorlar bebeğiniz küçükse. viscoyu 3-4 yaşından sonra tavsiye ediyorlar ben pamuk yatak kullanıyorum
Unknown Sisli Visco yatak bebeğin şeklini aldığından omurga sağlığı için erken dönemde önerilmiyor. Sert olması gerekiyor o yüzden pamuktan yana kullandık tercihimizi.
Hohomoromu Sisli visco yatak çok yumuşak bebek dönmeye başlayınca içine gömülüyor dönemiyle biz park beşiğin içine yatak yaptircik mobilyaciya normal bizim kullandigmz yataklar gibi bebek yatağı
Hotic Sisli pamuk yatak kullanıyoruz biz de kraftın. Şimdi 15 aylık olacak nerdeyse en baştan beri onu kullanıyoruz 😊
AselEzgi Bende bir sepet beşik var ona pamuk yatak koymuşum park beşiğe de visco koymuşum gündüzleri salonda sepet beşikte yatıyor gece odada park beşikte yatıyor