nurelem Ocean d vitamini ve kan ilacını kaç damla ve ne şekilde veriyorsunuz, bazı arkadaşlar kaşıkla verdiğini söylemiş başka kullanıyordu damla seklinde hemen ağzına damlatıyordum bunu ilk kez kullancam
AtaVeAnnesii nurelem d vitaminini bir puf veriyorum kan ilacinida kasiga damlatip veriyorum bikerede yoksa geri cikariyo tek tek agzina damlatinca
Tostos-annesi26 nurelem canım vitamini bir fıs veriyorum kan damlasınıda damla şeklinde kilosuna göre 1 tane veriyorum ben damlatıyorum severekte içiyor çıkarmıyor yani
Sakvarelo nurelem d vitamini bir puf veriyorum. Kan ilacını 10 damla. Kilosuna göre verilecek demişti doktorum
1ipekgibi- Kan ilacı ne zaman başlanıyor kullanılmaya acaba bi fikrim yok geç mi kaldım bana söylemediler😕
nurelem Mrs_Mert ya canım fısfıs kısmı takılı oluyor ya dezenfekte etmeye gerek var mı acaba bu konularda çok hassasım
Mrs_Mert nurelem yani içiniz rahat etmiyorsa yıkayıp temizleyin duru su bişey olmaz. Ama kimyasal kullanmak pek mantıklı gelmedi bilemedim
nneslihan nurelem d vitamini ve kan ilacı ikiside ocean’nın d vitamini ni bir puf sıkıyorum, kan ilacınıda doktorumuz 0,5 ml olarak ver demişti