2kuzu-annesi Sevinc543yakut ben oğluma kullaniyorum bi şikayetim yok bimin bezine göre iyi en azından ince ve yan cirtlarda lastikli çocuğu sıkmamak icin
1kucuk_ask bence iyi degil 1 ciaini yaptigi zaman icindeki pamuklar biraraya toplanio 2 bebegimin poposu hep ialakti deneme paketleri var ondan almistim dedimki dwnwmesi boyleyse orjinali daha berbattir
Adamelis12 Sevinc543yakut asla ama asla alma asla emmiyor ıslak bırakıyor pişik yapıyor çocuğum kolay kolay pişik olmaz ama onda oldu bim kullanıyorum hem uygun hem rahat daha önce de molfix sleepy kullandım bulunduğum yerde molfix bulamayınca 101 den almıştık almaz olaydım şimdi bim e devam arada eşim kapanana kadar yetişemeyince markette ne varsa alıyor hiç biri pişik yapmadı
canyarim @Sevinc543yakut bende ondan kullandım kızıma şikayet olarak tek ıslak bırakıyor ve bir yerde topluyor değiştirdim turcoyu kullanıyorum canım harıka! 44 adet 28 lira 4 numara ama
AybarsMoms Sevinc543yakut 1numarası gayet iyi ama sonradan bozuyor 1kaka yapmaya sızdırıyor kenarlardan zıbına geçiyor hemen ben şokun bebeland markasını kullanıyorum 3numaraya geçtik bu zamana kadar hiç sızdırma sorunumuz olmadı şokdakini tavsiye ederim