Kumsl Arkadaşlar bebeğim 3 ay 10 günlük kafasıni falan baya tutabiliyor sizce kucağımda oturur pozisyonda tutsam kalça kemiğine yada başka bişeye zarar vermiş olur muyum ?
duzenlianne Kumsl sanki biraz erken gibi 4 4 bucukta destekli otutturuluyor diye biliyorum yani doktorumz bize 4 bucuktayken otutturmaya baslayın demişti.
ayseeeey Kumsl Ben oturtuyorum canım bebek kendi istekliyse yavaş yavaş oturt bence ama yine doktoruna danış.
Selen21 Kumsl kendi belli ediyor canim zaten kendi kalkmaya calisiyo ellerimi tutup kafasinida kaldiriyor bende arkasindan destekliyorum 10 15 sn ye kadar sonra birakiyorum benimkide 3 ay 6 gunluk
ayseeeey Bebekler kendini belli eder istekli ve hazir gibi duruyorsa bence oturtulur benim oğlum çok istekli oturdumu cok mutlu canı acısa belli eder bence
Kumsl Selen21 Selen21 evet çok istekli ayakta sallanırken bile kafasını kaldırıp oturur şekle geliyor bazen zorla yatırıyorum
Angars Kumsl yatar pozisyonda 4. Ayda oturtun kucaginiza doktor 6m ayda bile yatar pozisyonda oturmali dedi 🙋
gozdesh Kumsl özellikle yemek yerken kucağımda olduğu için mecbur oturtuyorum ama ağırlığını çok vermiyorum ama bide tam oturur pozisyonda değil de hafif yatar pozisyonda tutuyorum kucağımda.
Kumsl gozdesh herkese teşekkür ederim çoğunluk erken olduğunu söylemiş o yüzden biraz daha bekleyeceğim 🙏☺️
Seli_m Kumsl tam dik pozisyonda olmasa da hafif uzanır şekilde tutabilirsiniz, zaten rahatsız olduğunda kendini belli ediyor bebekler, zorla oturtmuyorsunuz ki
Berfin_kayacan Kumsl benim bebeğim ozaman kendini tam tutamıyordu diye oturtmadım tam 4 aylık oldu tam hazır olduğunu anladım ve oturtuyorum yani bebeğiniz hazır ise oturtabilirsnz🥰
kubra71 Kumsl daha çok erken oturt diyenlere kulak verme iyeleri batar bebeğin lütfen araştır ve doğru bilgiler edin yazık günah oturt demeyin bari 3 aylık bebek bu yahu dikkat edin kuzum rabbim korusun bebisini
Bebek2020 Kumsl kalça çıkığı testini geçtiyse eğer oturtulabilir. Bende testi geçtikten bir süre sonra kucağımda oturtmaya başlamıştım. Ama bizimki gibi bitam bükmüyordum. Destek veriyordum ve uzun süre oturtmuyordum