huzunkovankusu Mommy_Bird Ben kullanıyorum çok memnunum ☺️ Henüz süpür sil modunu denemedim bugün onu da deneyeceğim. Ama gerçekten her şeyi eksiksiz süpürüyor toz olayı azaldı. Sadece halılarınız saçaklıysa takılıyor maalesef..
efuchan Mommy_Bird annem aldı aynısını memnun bölge seçip temizletme ve planlı temi zlikte temizleteceğiniz oda dışında kapıları kapatırsanız sadece oraları temizler
GoGirl efuchan Mommy_Bird haritanin uzerinden odalara basarsaniz istediginiz odayi secersiniz kapi kapatmaya gerek yok planli temizlik saat belirliyosunuz ona cok gerek olmuyor
GoGirl Deletedmom75 ben çalışmıyorum mesela bu saate kdr oglumla ilgilendim yemek yaptim ortaligi topladim simdi oglum kucagimda uyuyacak robotta supurup silicek rahatligina alisinca hic gereksiz degil
efuchan GoGirl ama oda ayrımı yok tek harita değil mi mop proda var o özellik mop cleaner da yok varsa harika olur tabi nasıl açılıyor tarif eder misin
GoGirl efuchan benimki mop pro o zaman ondan olabilir.ekrani ilk acinca cikan haritada oda oda ayrilmis sekilde istedigin odanin usyune basarak yonlendirebiliyosun
Helinyes Mommy_Bird çok fiyat farkı yoksa arada roborock s5 max alabilirsin, super bi ürün iki katlı evimi full süpürüp silebiliyor ve silmesi çok başarılı