Musaa20 Oğlum 2 gün önce sünnet oldu daha hızlı iyileşmesi için neler yapabilirim varmı tecrübeli anneler 😒38 günlük bu arada
Papatyaseverr Musaa20 kantaron yağı kullanabilirsin ve doktorun verdiği kremleri aksatmadan kullanın başka birşey yapamazsınız zaten
Sandal Musaa20 altını aç biraz hava alsın elletme ama ve arada zeytinyağ dök benim oğlumda 10 aylıkken oldu 2 haftaya yakın çektik zor oldu derisi hassas oldgu icin
TinkyWinky Musaa20 saf zeytinyağ var ise dök pipisine güneş alan bir odan varsa güneşlet 5-10 dakka kadar .Üşümesin ama dikkat et ☺️
TinkyWinky Sandal bir şey sorabilir miyim 1 ay oldu bizimki de dikişleri düştü hafif ödem var .Pipisinin derisini geri doğru ilerletip temizleyebiliyor muyuz daha erken mi acaba banyo yaptırırken baktım orda kremler birikmiştir ilerletmeye korktum
Musaa20 Sandal Sandal sizin söylediğiniz gibi yapmaya çalışıyorum insallah iyileşir 🙏🙏🙏 TinkyWinky zeytin yağ sürüyorum köyden getirdiydim ama maalesef kaynanamlardayım 1 haftadır evin hiç bir yeri doğru düzgün güneş almıyor onyuzden maalesef onu burda yapamam 🙏❤️
Albayrakokur Fito krem var bizde olduk 13 gün önce çok şükür btti gitti ama senn kuzu baya küçükmüş 🤍
Musaa20 Albayrakokur evetbenim kuzzucuk biraz küçük ama mecburdum şimdi yaptırmaya kireçleme olmuştu idrarını yapamıyordu fitoyuda yarın ilk işim eşime aldıracam bizim doktorumuzda teramisin verdi
Albayrakokur Musaa20 bizimki fitoydu ayına göre farkedermi bilmiyorum ama bizimki fitoysu güzel krem gerçkten zaten yara kremi hızlıca kapattı gerçkten 2 güne kurudu yani