Defne42 Besin alerjisini nasıl anladınız kolik mi alerji mi bı türlü çözemedim bir aylık uykuya dalamiyor huzursuz sürekli gece de aşırı ağlıyor karnı doyuyor çişini yapıyor ama huzursuz 🙄
Busranehirmila Defne42 1 aylık olana kadar hep kolik zannetmiştim. Bizim belirtilerimiz sürekli huzursuzluk,ağlama,gürültülü kaka,geçmeyen pişikti. Diyetten 1 hafta sonra hiçbişeyimiz kalmamıştı işte o zaman inanmıştım alerji olduğuna 😂
Defneninannesi1108 Mukuslu(sümüksü kaka) hep ama Sesli kaka Kolik gibi mizmizlanma ikinma sürekli Kakada canli kirmizi kan en önemli belirti
Atomkarinca 1aylikken uyku ve gaz sorunları yüzünden bende gazlı bebek demistim yüzünde yenidoğanlarda olan isilik tarzı döküntü vardı 2. Aydan sonra burda bilgi edindim takip etmeye basladim nokta şeklinde kan görmeye basladim kakada Gürültülü kaka mukus kan gaz uykuya dalamama meme de kıvranma meme reddi kilo alamama yada azalma uykuya dalamama ciltte döküntü kaşıntı popoda geçmeyen pişik belirtiler bunlar
Atomkarinca Defne42 2.5 aylıkken deri testi ve kakaya bakıldı ikisindende bişey çıkmadı ama alerji küçük yaşta cikmayabikiyomus alerji testlerinde ama bariz belirtiler alerji yönünde dr diyete soktu ama hala sorunlar devam başka şeylerde var alerji yapan emziriyorum da sütüm azaldı zaten azdı zor bir süreç
Busranehirmila Defne42 bizde de kan yoktu o evreye gelmeden farkedildi. Doktor demişti ki daha geç farketseydik bağırsaklar zarar görmeye başlayacaktı ve kakada kan da olacaktı demişti.
Defne42 Atomkarinca kolik mi alerjisi mi var anlayamadım ben de çok.yiprandim ağlıyor elimden bisey gelmiyor
Atomkarinca Defne42 alerji belirtilerinin hepsini yaşıyoruz alerjik bebeklerde gaz sorunu malesef uzun zaman devam ediyor
Busranehirmila Defne42 diğer yorumumda yazmıştım aslında yine yazayım huzursuzluk sürekli ağlama gürültülü kaka geçmeyen pişikti. Doktor pişiği görünce hemen anlamıştı çünkü derisi sıyrılmış gibi duruyordu