Merhabalar 🙋🏼♀️Zooor bir hamilelikten sonra oğlumu kucağıma sağlıkla aldım şükür ama nedense çocukta habire bir sorun var diye düşünüyorum 🙈veya netten hasta bebekler çocuklar görüyorum ya benim bebeğimde olursa diye saçma sapan şeyler düşünüyorum şimdide eli neden yumruk niye açmıyor nesneleri kavramıyora takmış durumdayım☺️🙈var mı derece takıntılı olanınız☺️
Zeynoali aynen anlattıklarında kendimi gördüm canım 🤣 Malesef bende öyleyim 🤷♀️ Şu aralar taktım niye çıngırakları tutmuyor , yüzü koyun yatırınca neden elinin üzerine kalkmıyor diye 🤷♀️🙏 ama galiba internette yazanlara çok kafayı takıyorum galiba ben (ki sende ) 🤗
Zeynoali ben de kendimi frenlemezsem bebeğimi rahatsız edecek boyutlarda takıntılı olabiliyorum. Zor geçen hamilelikle ilgisi olabilir sanırım
Zeynoali Bebeğim doğduktan sonra ben de öyle oldum. Sanırım annelik koruma içgüdüsü ile böyle oluyor. Ama benimki biraz daha farklı. Bebeğimin hareketleri veya bakımı ile ilgili değil. Mesela bebeğimi dışarı çıkardığımda birdenbire aklıma “ya şimdi kendini bilmez bir sürücü çıkar da bize çarparsa, bebeğime bir şey olursa” gibi kötü olasılıklar geliyor ve tedirgin oluyorum. Bebekten önce böyle şeyleri hiç takmazken bu hale geldim. Kendimi bu açıdan frenlemeye çalışıyorum.
Zeynoali resmen ben 😂 eşim artık yaka silkiyor bıktım diyor her doktora gidişimde bişeyi var die ağlıyorum halbu ki bebeğimde maşallah sağlıklı doktor suratıma bakıp gülüyor napcagımı bilmiyorum bu takıntı nasıl geçecek 🤔
[bilinmeyen] bizde 3.5 aylık olduk ama bu annelik zor işin Garip tarafı 2. Bebeğim ilkinde hiç böyle değildim diye hatırlıyorum ☺️
Gurbettebianne evet bizi bitiren bencede internet☺️Bağımlıyız çok iyi olacaklar inşaallah o çıngıraklar evin her yerine dağıldığı günlerde görücez inşaallah ☺️
[bilinmeyen] bende bi ben miyim diyordum 🤣🤣 ya ama şaka mala bir yana bizim çocuklar neden oyuncak felan tutmuyor 🤷♀️Yazanlara göre cock herşey yapıyor ama ben oğluma şöyle bi bakıyorum 1 ay öncesini düşüyorum birde suanı , birde oyun oynadığı zamanları 😀daha çok bar sanırım
Gurbettebianne belki yapıyorlarda biz görmüyoruz ben artık öyle düşünüyorum napsın bu yavrular ☺️
tecrubesizanne bende ona bağlıyorum bazen doktorlara asla güvenmemek gerektiğini düşünüyorum ama onlarsızda olmuyor hayatımın 10 senesini çaldılar resmen
Zeynoali 🙏🙏ayy inşallah canım
[bilinmeyen] evet doktorumuz da ilginç buluyor benimle konuşurken deriiin deriiin nefesler alıyor adamcağız☺️
Zeynoali aa bak olabilir 😉 evet canım bi görmüyoruz bencede 😂😂
AlpBebek çok iyi anlıyorum herşeyin en kötüsünü düşünüyorsunuz bende frenlemeye çalışıyorum ama işte böyle sizlerle paylaşıp yalnız olmadığımı görünce rahatlıyorum çünkü yandan da acaba psikolojimde de mi bir sorun var diye ona da takıyorum☺️
[bilinmeyen] şuan çok mutlu oldum benimkide aynı şekilde eline tutturunca alıyor ama ben alayım ağzıma götüreyim falan yok nette yazdığı gibi☺️
[bilinmeyen] bende zorluyorum ama hemen atıyor 🤷♀️ Ay sağol canım valahi ben bunu daha dr a sormamıştım az içim rahatladı 😊 ya yalnız kolye gibi şeyleri , kıyafetlerimi çekiyor 😀 ay buna da şükür diyorum 😀 bakalım canım az daha sabredelim 🌷🌷
Mamininannesi aa eşlerde aynıymış ben arabada tembihliyorum doktor benden bıktı sen sorsan bişey olmaz bak bunları bunları sor diye☺️🙈nereye varır somumuz bilmiyorum ama inşaallah iyi olur ☺️
Zeynoali benimde hamileliğim çok sıkıntılı geçti Bende ona bağlıyorum inşallah delirmeden büyüteceğiz bebecikleri 😂🙈
Mamininannesi inşaallah benimde tek temennim o☺️