Sweett Kızlar iyi geceler. 5 y 24 günlük bebeğim var doğumdan 2 ay sonra reglm başladı 3 aydır da hep ayın 21inde oluyordum ama bu ay 27 oldu hala ne belirti var ne gelen giden. Acaba düzensizlik normal mi yoksa lütfen bilen yazsın
Ceylane Sweett ayy bende ayniyim bu ay hala olmadim hatta hamile miyim diye korkup test bile yaptim artik. Cok şükür negatif cıktı. Ama hala ne gelen ne giden var
pufudugunannesi38 Efemm herkezde adet düzensizliği var herkez bundan şikayetçi havalrfanmi mevsimsel değişimi bir tür salgın gibi sanki bende olmadım 5 gün geçti sabah test yaptım negatif çıktı ama midem hafif ten bulanıyor basım dönüyor pskolojik mi bilemiyorum ne oluyor bana anlamiyorum cidden 🤦😣
Sweett Ceylane bende korkuyorum Bi test alıp bakıcam bir kaç gün daha gelmezse ama hiç gelicek gibi de değil🤦♀️🤷♀️
Efemm pufudugunannesi38 piskolojik canım bende aynı sekıldeyim ben hamilelegin 9 ay boyunca kusarak gecırıyorum mide bulantısı uyku hali var üstümde ama bekliyorum işte varsa cıkakack yoksa adet olucaz herhalde piskolojik bu bulantı baş donmesi falan yanı