Yeterhamarat Merhabalar bebeğim 7 aylık ilk dişleri cıkıyor 2 gündür ateşli ve huzursuz kaç güne geçer dişler ne zaman çıkar bu süreç kaç gün sonra biter rahatlaması için neler yapabilirim cok huzursuz
GramPozitifBakteri Yeterhamarat bebekten bebeğe farkeder ama kızımda şöyle oluyor.Elleri ve ayakları çok sıcak oluyor ben yaklaştığını ordan anlıyorum.Bir de diş yeri beyazladıysa bir hafta sonra patlatmış oluyor.8 diş var hepsinde aynı şekilde oldu aşağı yukarı.Rahatlatmak için jel sürüyorum ben dentinox diye doktor önermişti onun dışında hiç dişi yokken soğuk havuç verirdim ikiye bölüp o çok rahatlatırdı
OzgeBrs Diş jeli vardı bizim doktorun verdiği ama şuan ismini hatırlayamadım. Gerçi o da kısa süreli rahatlama sağlıyo. Dolaptan soğuk diş kaşıyıcı yada dişini kaşıyacağı herhangi bi sebze iyi gelmişti.
cilem_karasu Bizde aynı durumdayız . 6 buçuk aylık kızım . Çok huzursuz. Ara ara ateş de yapıyor. Bir çıksa da şu dişler rahatlasa bebişlerimiz 🌼
Oznur123 Bebekten bebege degisir cikma suresi bizim ki ilk dişlerini 3aylikken çıkarmaya başladı 5 buçuk aylıkken çıkti şuan 9 aylık 5 ve 6 dişleri çıkmakta bizim ki hiç durmadan çıkarttı ve erken çıkarttı ilk dış zordu