123456000 Kızlar 47 günlük bebeğim var hergün gaz sancısından kendini geriyor, ıkınıyor, değişik sesler çıkarıyor. Doktora danışmadan Nurse Harvers diye gaz şurubu veriyorum 2 gündür gazı çıkıyor ama yine sancısı var ne yapabilirim
Emirin_Annesi10 123456000 bizimkide aynı canım ekim 10da doğdu aynı sanırım doğumları. Bende o şurubu kullanıyorum doktorum tavsiye etti 4ml çekiyorım şırıngaya baya faydası oluyor gazını çıkarıyor kakasına yardmcı oluyor ama emerken hava yutuyor sürekli ve o yüzden gazı eksik olmuyor allah yardımcımz olsn
3455 123456000 Merhaba benim bebeğimde ilk aylarda çok gaz sancısı çekmişti bana aktardan yel cevizi almamı söylediler aldım henüz kullanmadım ama annem tüm çocuklarına kullanmış ve gerçekten işe yaradığını söylüyor sizde deneye bilirsiniz.
btlarn14 123456000 mommys bliss gripe water diye bir gaz ilacı var bebeğimi çok rahatlattı tavsiye ederim
123gulsah 123456000 sap simplex nurse harwey damlası ve şuandada nurse harwey şurubunu kullanıyoruz gunde 4 çay kaşıgı cok şükür bıraz daha duzene gırdı ama yınede gaz sancımız oluyo rabbım yardımcınız olsun
Nurtensagi Emirin_Annesi10 mrb canim bizimde 10 ekim dgdu bend ecok gaz sorunu yasiyoeum suan bile uykusuz ama sancisi var sıkıyor kndini ama.ben herhngi bi gazndamlasi kullnmiyorum kontrole gtrdugumde isticem.mecburiytten aslinda kullnmk istwmemistim ama mucburitten kullncm olmuyo byle
123456000 Emirin_Annesi10 evet aynı gün doğmuş bebişlerimiz inşallah zamanla düzelir bende 2.5 ml veriyorum ilk gün 5 ml verdim uykudan gözlerini açamadı oğluşum
Emirin_Annesi10 123456000 bizimki aşırı gazlı olduğu için az verince gazına pek etki etmedi malesef yükselttim ml i 😒
Miraveben Bebeğin en çok gazı anneden geçer daha bağırsakları tam seviyede çalışmıyor az ve sık sık beslenmeli bende aynı şekilde yaşadım rezene kimyon kişniş demleyip kendim içiyorum bebeği de rahatlatıypr rezene sütte yapar 2 aylıktan sonra bebeğe de 1 çay kaşığı verdim
123gulsah 123456000 ben ayrıca kımyon tohumu ve rezene tohumu aldım onu demleyıpte içiyorum gunde 2 fıncan ve gaz yapıcı hıcbırsey yemıyorum bırde yemeklerıme kımyon mutlaka atıyorum ama sık emıyosa gaz sureklı oluyor
Emirin_Annesi10 123456000 ben 4ml sabah 4ml aksam veriyorum duruma göre yada günde 1 defa 4ml veriyorum çok zor valla yoksa inleyip duruyolar
123456000 Emirin_Annesi10 canım bugün hastaneye geldim de enfeksiyon varmış oğlumda 1 gece hastanede kalacak serum yiyor şimdi sende bir doktora göster istersen
Emirin_Annesi10 123456000 biz gittik zaten doktora kuzum değerleri sınırda çıktı serum fizyolojik kullanıyorum devam et dedi