AlpTahaMerve Kızlar oğlum 4 aylık ve azı dişleri çıkıyo. Doktor nadirde olsa gördüğümüz şeyler dedi, var mı bizim gibi olan , önerileriniz neler , çok erken diye endişeleniyorum.
Nehirtugba AlpTahaMerve ah canım azı dislerimiz 1 aylık olduğunda balon gibiydi 7 aylık olduk hala öyle yani kabarmasi disin hemen çıkacağı anlamına gelmiyor doktorlar ufacık şişliğe dis diyor salya olayı zaten ağız kordinazyonundan oluyor yani
AlpTahaMerve 01asaf01 eli sürekli ağzında,huzursuz,salya bütğn belirtiler vardı bende daha erken diye açıkcası önemsemedim bigün baktım gerçekten kabarmış. Doktora gittik oda diş dedi. Bugun tekrar baktım yine aynı taraf 2.si çıkıyo
Minikbirsincap AlpTahaMerve canım benim kızında 3 ay 20 günlük eli sürekli ağzında salya desen önlük yetişmiyor bende diş mi acaba diye düşündüm ama herkes hayır çok erken dedi sen böyle deyince bende şüphelenmedim değil yani
Dilanacr Yaa resim atabilir misiniz kabaran yeri bizde aynı durumdayız ama anlayamadım bir türlü dediklerinizin hepsi var
Nehirtugba AlpTahaMerve kuzum beyazlıcak bildiğin nohut gibi şişecek sonra uc kismi çizik gibi olacak ondan sonra dis çıkıyor misal 7 ayligiz dediğim gibi 1 aydan beri azı ve köpek dişleri sis bildiğin bembeyaz dokununca dışı hissediyorsun sert yani ama önce 6 ayda alt iki dis patladı şimdide üstler uc vermek üzere sol kopek diside uc vermiş zor dis donemi allah yardımcınız olsun sızınde uzun sürüyorda bu donem sakinlestirecek şeyler yapın
Nehirtugba AlpTahaMerve canım ben bir su bardagi zeytin yağı yarim bardak suyu ve bir tutam rezeneyi guzelce kaynatıp süzüp dolapta soğuttuktan sonra damaklarina suruyorum Sonra bir kuru sogani rendeleyip içine 6 7 karanfil atıp dolapta bekletip yine damaklarina sürüyorum Dis fırçası şeklinde dis kasiyicilar var onu dolapta bekletip damaklarina masaj yapiyorum eline pırasa yeşil soğan havuç veriyorum
AlpTahaMerve Nehirtugba bi yakınım pişik kremini sür demişti açıkcası cesaret edemedim. Teşekkür ederim yarın ilk için önerinizi dinlemek olacak 🙋🏼♀️☺️
Nehirtugba AlpTahaMerve aaa sakın saçmalamış o ya pişik kremlerinin içeriğinde neler var Allah korusun zehirlenir