Tugbakahraman46 Güzel anneler bildiğiniz en etkili ertesi gün hapı isimlerini söyler misiniz birde kaç saat içinde içilse etki eder ?? İnternetten araştırdım bir çok hap ismi var ama hangisi daha etkili bir bilgi alamadım belki aranızda kullananlar vardır🙏
Tugbakahraman46 Deletedmom9 peki son kez bşy sorcam kb Ella diye bir hap daha varmış sizce ertes72mi ellamı ?
Nursena Ertesi gün hapları arasında en etkilisi ella onu kullanın derim 72 saat içinde kullanması gerekir. Ama emzirme durumunuz varda 1 hafta emziremiyorsunuz.
Deletedmom9 Tugbakahraman46 Ertes72 daha iyi bana göre. Ben 2 kere kullanmak zorunda kaldım yan etki olarak sadece adet günüm biraz erken geldi o kadar onun harici bir sorun olmadı. Ella kullanmadım hiç.
Nursena Tugbakahraman46 Evet ben eczane teknikeriyim ella konusunda emzirmeye ilgili çok soru geliyodu bize en son kesin bilgi için ella tanıtım mumessiline sorduk ve bir hafta emzirme olayı olmaması lazım diyerek bilgilendirmisti bizi. Tabi karar sizin.
Deletedmom9 Bu arada Ertes72 alırsanız isterseniz 8 saat emzirmeyip sağıp dökün isterseniz devam edin ben beklemedim emzirdim.