Sevildeniz Merhaba anneler. Oğlum 20 aylık ve 2 yaş sendromu basladı inanılmaz zorlanıyorum. Yemek yemiyor ıstedığı olmayınca aglama krizleri baslıyor ne yapacagımı sasırıyorum. Kitap vs önerisi olan varmı. Şimdiden tesekkur ederım…
Deletedmom9 Sevildeniz Ben bu kadar zorlandığım bir dönem hatırlamıyorum gerçekten huyu suyu o kadar değişti ki. 2.5 yaşında şuan ne zaman bitecek bilmiyorum. Kitap olarak Adeda yayınlarına bir bakın çok faydalı bir set hareketli kitaplar serisi de aynı şekilde bebeğinizinde beğeneceğini düşünüyorum.
Ruya_Hayal Sevildeniz dışarı çıkar yarım saat de olsa gezdir benimki öyle sakinleştirdi dışarı çıktığımızda bakkala fln götürüyordum
Gamzehasanae Brnimkilerde 20 aylık ve ikiz erkek çocuğu düşünün 😂😂😂 aynı herşey var ağlama istediğini ağlayarak yaptırma kendim yiyim yoksa yemiycem havası 😂😂 bide diş eklendi şimdi iyice huzursuzlaştılar inşallah bi an önce biterr 😂😂
Sevildeniz Gamzehasanae cok zor sızın durumunuz. Allah sağlık versin evlatlarımıza bugünlerde gececek.