Yenidennn Selam kızlar, yarın bebeğime yumurta sarısı tadımı yaptiracgim, süt alerjimiz var yanında ne verebilirim? Teşekkür ederim
Ada2020 Yenidennn tadım olduğu için yalnız tek başına onu tatdır başka birşey vermeye gerek yok. İlerleten zamanda omlet pankek gibi şeyler denersin . İnternette süt alerjik ek gıda tarifler dersen bir dünya şey çıkıyor canım 🌿
Mom9 Yenidennn keçi sütüne alerjisi var mı? Yoksa keçi sütünden yapılmış peynir verebilirsiniz. Yeşil zeytin yanına biraz pekmez, yarım çay bardağı keçi sütünden kefir
milasmommy Yenidennn suyla aç canım en güzeli. bizimde süt alerjisi var yumurta tadımını o şekilde yaptık. Şükür yumurtaya alerji olmadı şimdi her sabah veriyorum. 3 gün sadece yumurta sarısı ver ve bir şeyle karıştırmaki alerji olup olmadığı anlaşılsın çatalla ez 1 tatlı kaşığı su bile koysan yeter açmak için.
Mom9 Yenidennn 3 gün kuralı ile keçi sütlü labne deneyin bakalım reaksiyon olmazsa öyle ilerlesiniz. Benim kızında ek gıda döneminde inek sütü ürünlerine alerjisi oluştu. Yaklaşık 5 ay keçi ürünleri kullandık. Yaşına geldiğinde yeniden denedim alerjisi geçmişti