Yagizinannesiii Kızlar bebeğim daha önceleri 20 , 30 dakika emerken geceleri bile şimdi geceleri 12 dakika emiyor bırakıp uyuyor hemen ne yaptıysam uyandıramıyorım almıyor tekrar memeyi normal mi acaba geceleri 3 saatte bir kalkar emmek için 1 buçuk aylık bebeğim
Tuba Yagizinannesiii benimki de bir bakıyorsun 10 dk emiyor sonra bi bakıyorsun 20 dk emiyor belli olmuyor. her 3 saatte bir uyanıyor benimkide. henüz 6 günlüğüz🙈
Oozzee Benimki de öyle, bu arada 1 ay 1 günlük bebeğim. 10-20 dk arası en fazla. Zaten çok küçükler, çabuk yoruluyorlar. Benim bebek de 2-2.5 saatte falan uyanıyor.
Rose21 27 günlügüz hicbir zaman 20 dk emmedi veya 1 kere diyim. 5-10 dk emip bırakıyor. :( tekrar da agzina almıyor. Sebebi ne bilmiyorum. Öyle 2 saatte 1 emzirme olayı yok bizde. Sık ve az emiyor yoruluyorum. Çaresini bilen varsa söylesin lütfen.
Bsebse Benim bebegimde genelde 15 dk max 20dk. 18gunluguz. Yalniz baya hizli emiyor bence cok ses geliyor ve bogazina kaciyor bi oksuruk geliyor sonra devam. Benimkide emdikten 15 20dk sonra kusmaya baskadi arada su gibi. Bemde o yuzden endiseliyim
Ahsenbeyza Benimkide başta hatta ağzından çıkınca ağlıyor memeyle dövüşüyor hiç çıkartmak istemiyordu yarım saat filan emerdi bende farkettim benimkide artık 10-12 dakka ancak emiyor geceleri 55 günlük benimkide acaba sütümüzmü arttı
Gokbayes2018 Bebeğim 43 günlük, maksimum 10 dakıka dan fazla emdiği i bilmem. Odaa en fazlaa. 5dk emer bırakır