Linam3_ Sukraneren mustelanın göğüs ucu için kremi var bende 6 günlük anneyim ve göğüs ucum çok kötüydü o çok iyi geldi ve onu sürdükten hemen sonra bebeği emzirebilirsiniz
Sennnaa Sukraneren canim benimde oyleydi ayva cekirdegini az bi suya islattim jel seklinde oluyor devamli gogus uclarima sürmüştüm beni o kurtardi hicbir zarari yok canim
Ek-istanbul Sukraneren ne denediysem işe yaramadı anladım ki bu işin çözümğ zaman çünkü sorun bebegimi çenesinin yeterince kuvvetli olmayısıydı ve bu yüzden ne kullandıysam yanlış emdiği için hep aynı durumdaydım çok çektim bıraktıracaktım ama vicdanım el vermedi çok ağladım. Taa ki 51. Güne kadar çocuğa güncelleme gelmiş gibiydi 50 gün beni mahveden çocuk 51. Gün adam akıllı emmeye başladı. Şimdi hala yara izleri fln var bazen ağzından kayıyo tutmadıgım için yine yara ediyo ama acımıyo çünkü artık ucuyla işi yok. Kısacası zaman işin sırrı sabret
Kubra066 Lansinoh lanolin krem kesinlikle. İlk başta emzirme döneminde , şuanda süt sağma döneminde hep kullandım, hala kullanıyorum. Çok yararını gördüm iyi geliyor cidden
Sukraneren Kubra066 bebeği o sekılde hala emzırıyorum bugün lansınoh krem aldırdım basladım kullanmaya göğsüm tas gıbı ve gergin o kadar şiş ve gerkinki bebek ılk azgına alamayır baya bı uğraştan sonra verebıkıyorum ne onerebılırsınız gercekten artık dayanamıyorum
tardis Lansinoh göğüs ucu kremi var. İlk günden beri kullanıyorum. Bebek için de bir zararı yok. aynı zamanda silikon göğüs koruyucuları var. Ben onunla emziriyorum arada yara geçene kadar göğüsü reddetmiyor endişen olmasın. Ben çok faydasını gördüm.
Sukraneren Ek-istanbul benımkıde ucuyla emıyor her çekişinde mahvoluyorum ne yapıcam bılmıyorum o tecrubesız ben tecrubesızım
Ek-istanbul Sukraneren sabır zaman ben çok ağladım belki birkaç gün daha dayanır bırakırdım emzirmeyi mama iler beslerdim o kadar kötü oluyor biliyorum ama sabırr geçecek ben kaç kere mastit oldum enfeksiyon kaptım neler yaşadım
Elif-meva Streç film benimde ilk bebeğim. Artık acıdan ayaklarımı birbirine değdirerek canımın yanmasıyla ne yapacağımı bilemeden emziriyordum. Canımdan can gidiyordu resmen. Streç filmi göğsümün ucunu tamamen kavrayacak şekilde kesip yapıştırıyordum hava almadığı için yumuşak tutuyor ve bütün yaralarım onun sayesinde geçmişti.