MinnakPrensesim Arkadaşlar kaşımı yaptırdım çok kalın ve koyu oldu, 20 güne kadar rengi açılır dediler gerçekten de açılıyor mu rengi açılmıyorsa yüzümü yıkayacam çünkük 2 gün boyunca yıkanmamalı ya Kaş
Serpil32 MinnakPrensesim kıl tekniği ilemi yaptırdın? ben öyle yaptırmıştım 2017de doğal dursun diye gayet beğenmiştim 2 sene gider demişti hala daha geçmedi, gün geçtikçe kabuğu soyulcak rengi açılcak canım vazelin sür nemlendir sürekli
38eg MinnakPrensesim bende yaptırdım ilk 1 2 hafta koyuluk devam ediyor ama zamanla açılıp doğal bi görüntü alıyor merak etme
Bebiskomm MinnakPrensesim acılır ben her sene yaptırıyorum ayyy dunyanın en guzel seyiiii allah bulandan razı olsun harika oluyo
GoGirl MinnakPrensesim evet aciliyor yikama sakin daha kotubolur kabuk tutarsa yolma once bende telas yaptim aldim basima belayi diye ama oturdukca vok guzel dogal oldu
38eg Zeynebbb Kayseri’de yaşıyorum 3 yıl olacak yaptıralı kampanya vardı ama şimdi pahalı tabi çok uyguna yaptırmıştım ben
Mrvlshn55_ MinnakPrensesim ya bende yaptırmayı düşünüyorum ama kararsızım nasıl oluyo canım bi anlatsana dövme gibi mi acıyo mu
edsn1 MinnakPrensesim rengi açılıyor merak etmeyin ben de ilk yaptırdığımda ilk 10 gün özellikle Hakkı Bulut gibi geziyordum ortalıkta 😂Sonra geçti tabii hatta eğer cildiniz yağlıysa 1 ayda tamamen geçiyor verdiğiniz para boşa gidiyor 🙄
berkana MinnakPrensesim canım ilk yapıldığı gün epey sisiyo o yüzden çok kalın geliyo. Ama 1 hafta içinde rengide kalinligida oturuyo. Kulak çöpüyle vazelin sirmen gerek. Yanı bana öyle demislerdi