MinnakPrensesim Arkadaşlar kaşımı yaptırdım çok kalın ve koyu oldu, 20 güne kadar rengi açılır dediler gerçekten de açılıyor mu rengi açılmıyorsa yüzümü yıkayacam çünkük 2 gün boyunca yıkanmamalı ya Kaş
ymn2019 MinnakPrensesim sakin yapma tüm emek boşa gider sonra cok gyz3l doğal bir hal alıyor iyiki yaptrmisim
Canoglummm 13 gün oldu yaptirali inanın eve ilk geldiğimde çok ağladım hem cok kalın hemde çok koyu görünüyordu sizin dediğiniz gibi ama suan kendi doğal kaşım gibi duruyo gören herkes çok beğeniyor sakin yıkamayın 3 gün boyunca
MinnakPrensesim Canoglummm bende şuan ağlamaklıyım aynaya bakınca kötü ama inşallah dediğiniz gibi rengi açılır güzel olur inşallah
32075642 3 gün yıkanmayı dmeek he bende yaptiricam da bu ayrıntıyı bilmiyodum nasıl memnun musunuz peki kızlar
MinnakPrensesim 32075642 şimdilik hiç değilim pişmanım ama dedikleri gibiyse bakıcaz artık inşallah rengi açılır güzel olur 🙏🏻🥺
ymn2019 MinnakPrensesim merak etme sürekli kaslarima bakyrm benimmi diye tabi rötustan sonra oturuyor
eymenzeynep Sakın yıkamayın. Ben ilk gün şu selena da ki hades var ya ona benzemiştim😂😂 sonra o kadar güzel durdu ki kaşımı gören hayran kaldı