Meryemervam Cefamese benim bebegimde kaşlari var anlinda tüğler var yani her tarafinda tüğler var dokulecegini bilmiyorum 😑😑
AliyeAsel Cefamese bizde ilk doğdugunda baya tüylüydü canım alnı falan hem sütümü sürdüm azaldı baya ama karınca yumurtası yağı diye bişey sordum 40ndan sonra bebeğe sürebilirmişsin tüysüz olurmuş bi doktora danış ve dene istersen bizde azaldığı için denemedim ben
Gulzar Cefamese benim bebeğim tam tüysüz doğmuştu 3. Ayında qalın kaş geldi bakıp ağlayasım geliyodu sonradan da çok inceldi şimdi orta yolu bulmuş gibi😂
Miranur Gün içinde sık sık sür sütünü ama bi yere bırakmadandirek gögsünden anlına damlat elinle dagıt
baldanadam Benim bebgimin kaslari da birlesti ama acilmaz sanirim artik cunku gun gectikce uzuyorlar olsun boyle de tatlilar 4 ayi geride biraktik 😍 karinca yumurtasi yagi denenebilir aslinda
Dilaraa Benimki doğduğundan kaşı kirpiği yoktu resmen ve alnında tüyleri vardı. Büyüdükçe kaşı kirpiği büyüdü ve aşnımdakişer döküldü. Bende endişe ediyordum ama zamanla düzeliyor hepsi merak etmeyin :)
Meryemervam Gulzar kaslara bisey demiyorum kalin kas cok yakisiyor ama ellerinin ustu parmak usteri ası derecede belirginlesti keske dokülse siyah siyah cok kotu goruntusuu var
Nebicimanne Gulzar ay benim kizimda 3. Ayda kaslandi hatta marti kas oldu dogdugunda oyle degildi dokulecekmi o ortadaki kaslar acaba 😂