Cerenaslan Kızlaarrr 9. Ay dan selamlar 😇 Nerdeyse 2 aydır alt 2 diş dibi beyaz ve huysuz kulağını çekiştirip duruyor. Bugün baktım kabarmış. Birileri yardımcı olsun jel hariç evde yapabileceğim bişey var mı? Hemen çıkmasını sağlayacak bişeyler ?
patitoo Cerenaslan merhaba bizde 6 aylığız beyaz tırtık tırtık iki tane birden cıkıcak sanırım ay bi an önce cıksa diyorum artık gündüz gece sürekli mız mız anlatamam çok zorlanıyorum ağlama krizine giriyor
Kolera Cerenaslan hemen çıkmasını sağlayacak bişi olduğunu sanmıyorum ama rahatlatması için pırasa havuç felan verebilirsin kaşır diş etlerini. Tetagil granül var toz şeklinde doğal içerikli o da ağrısını azaltıyor alabilirsin
tugbis12 Cerenaslan soğanı bilendirdan çek canım onun suyunu dişlerin dibine sur bebeğin rahatlatır acısını aliyo 😊geçmiş olsun
Cerenaslan patitoo Aynen sormaa yaa valla 9 da uyuyan çocuk asla uyumadı zor bela yeni uyuttum vee kaç gündür defalarca kalkıyor sıyırdım artık
patitoo Cerenaslan uyku düzenimiz vardı iyi kötü bizde en geç 10da yatardık bende yeni uyuttum ne zormuş diş süreci cidden
Cerenaslan Kolera Geçen gün bi postta okumuştum. Soğan rendeliyolarmış sürüyolarmış hemen çıkartıyomuş falan yazmışlardı. Tam hatırlamıyorum ondan sormuştum. Veriyorum havuç falan ama bir iki ağzına sokuyo sonra onu da atıyor. Çok teşekkür ederim 🌸
Dogavesultan Cerenaslan 7 tane karanfiili ez üzerine 2 yemek kaşığı zeytinyağı koy 1 gün beklet dolaba koy sonra bebişe sür bize çok iyi geldi tavsiye ederim