Yasemin_06 Kizlar bu mamayi kullananlarinizvardir illaki iyimi kotumu bana bi yazarmisiziniz mama degisikligine gidicemde bunu almak istiyorum
YasemiNYagmur1 Yasemin_06 ben doğduğundan beri kullanıyorum 4 aylığız ne kabız ne gaz bi sıkıntı yaşamadık
Deletedmom9 Yasemin_06 Ben kullandım düzenli kilo alımı vardı oğlumun sevdi de bir sorun yaşamadık bu mamayla.
Asya12 Yasemin_06 normalde kabizlik şikayet edilir bu mamayla ama benim oğlumu ıshal yaptı. Kızınıda fena kabiz yapmıştı he çocuğun bünyesi ayrı deneyerek öğreneceksiniz cokk mama gitti bizde çöpe hala en iyi mamayı bulamadım bir mamayı en az 3gun kullanmanız lazım durumu farkedebilmek için.400 gr sma 3gun gidiyor bize bugün bıraktım sabah gene ıshal fena doldurmuştu kaka yapmayan oğlum su gibi yapıyor hipp kombiotige geri döndüm az kusturuyor ama yinede gaz yapmıyor pek
Yasemin_06 Asya12 Waris Elfida-10 Yigitosmanbebek Mrv232 Deletedmom9 yamacalimoms YasemiNYagmur1 Kizlar tesekkur ederim cvplariniz icin bende hipp combiotik kullaniyodum 14 ayligiz aslinda cok memnunum mamadan ama artik pahali gelmeye basladi yani ek gidada cogunluk aldigi icin daha uygun fiyatli iyi bir mamaya gexmek istedigim icin aliyim dedim denebunu kutusundanda denemelik cikmisti sma dun aksam verdim icti bı sknti olmadi o yuzden bende geciyim dedim ama burdaki annelerin fikirlerinide onemsedigim icin sizlere sormak istedim 🙏🎈
yamacalimoms Bende doğduğundan beri bunu kullanıyorum bence çok iyi bir mama ama kimisine kabızlık yapmış bize yapmadı
Mrv232 Biz 20 günlük olduk bizde acaipkabız yaptı hemen değiştim internetteki yorumlarıda oku bence faydalı olur 😊
Yigitosmanbebek Bende yeni aldım cnm bakalım. Çok araştırdım çok memnun kullananlar tok tutuyormuş ve kabızlık gaz yApmiyormus tabi bebekden bebeğe değişiyor belki bizimkiler sevmicek o ayrı ama
Waris Kızım için ilk mamaya başladığımızda sma verdik ama çok ağır geldi her mamadan sonra çok fazla kusuyordu. Mamayı değiştirincw kusması da geçti. Her çocuğa her mama olmuyor biraz deneme yanılma yöntemi bu ama tabi sma da eski iyi bir mamadır