sufflee Benim eşim pek dikkat etmiyor dış fırçalar haftada bir resmen , ter kokar arada . Başlarda dikkat ediyordu 1 sene sonra salmaya başladı başlarda takmıyordum ama yavaş yavaş takar oldum
HazelK sufflee benimki bakar bazen salarsa söylerim yap diye ki saldığıda oluyor bu aralar hep bakımsız
Verda_ sufflee Çok dikkat eder.👌🏻Günde iki kez dışını fırçalar, parfümsüz / deodorantsız asla durmaz , günlük kıyafet değiştirir asla yetiştiremem , günlük duş alır vs..🤷🏻♀️
sufflee damlamirhat söyledim canım güzel giyinir saç sakal hep tertipli ama gel gelelim diş fırçalama adeti yok oldu
Alisasaf Benim eşim çok dikkat eder ona. Dışını iki defa fırçalar zaten tewr kokmaz. Eşim ofiste çalıştığı halde haftada 3 pantolon 3 veya 4 gömlek değiştirir.
sufflee Alisasaf benim eşim 2 güne bir pantolon her gün gömlek değiştirir o konuda sıkıntım yok tek sıkıntım diş fırçalama durumu aradada ter kokusu
sufflee Verda_ bende kıyafet yetiştiremem her gün değiştirir aslında deodorantta kullanıyor ama çok terliyen bir eşim var
Deletedmom50 sufflee O konuda da herzamanki gibi şanslıyım 🥰dikkat eder valla her sabah duş alır dış fircalar işe gider sadece çoraplarıni 3 günde bir değiştirir c😂
Verda_ sufflee O birazda ten ile alakalı gerçekten bazı insanlar çok sık terliyor elde olan bir şey değil.
delilah sufflee kisisel bakimini insan kendisi icin yapar ve bu icten gelen biseydir demek sana baslarda oyle gozukmek icin yapmis . ben evlenmeden once zaten titiz bir insan oldugunu az cok anlamistim . hamllileyken dogumdan sonra ben kendimi cok kotu hissetmistim ama fiziksel degisiklikler ile kisisel bakim farkli seyler mesela . bi sekilde tesvik etmek aliskanlik kazandirmak lazim birlikte dis fircalamak felan gibi biz suan kizimiza ogretmek icin birlikte yapiyoruz ucumuz sizde esinize yapacaksiniz ama sizinki biraz buyuk malesef :) umarim anlar cunku boyle seylerde insan bi kere tiksindimi sikinti malesef este olsa.
Deletedmom50 sufflee yok kuzum bazen diyorum değiş er kokmuyor diyor arkafas kokmasi mi gerek 😂bazende gizliden odaya koyarım aynisini😂neyseki bu önemli.bridey dgeil
Avsininannesi15 Eşim çok bakımlıdır 1 banyo ona ait yanliz onun kişisel bakım eşyaları var dişlerini fircalamayi 1 gun aksatmadı hem işi gereği cok bakımlı olmali hemde ben nasıl bakimliysam oda öyle olmalı. Hergün yeni gomlek pantalon giydiririm 1 gömleği 2 ci gun asla giymez bende giydrmyorum zaten.hatda bazen yuzume maske yapinca hemen soruyor ne için maske banada yap falan diye 😂