ebru-zeyno İyi akşamlar hanımlar. 1.5 aydır saçlarım avuç avuç dökülüyor. Süpürüyorum arkamı dönüyorum yine saç. Her yerde benim benim saçlarım😭 doğumdan sonra saçı dökülen hanımlar siz nasıl çözüm buldunuz bu işe. Kel kalıcam artık ondan korkuyorum
mayispapatyasi ebru-zeyno bende bugun ayni dertten isyan ede ede ev supurdum resmen ya 53 gun oldum dogum yapali cok perisan haldeyim avuc avuc dökülüyor
23082020 ebru-zeyno 3 ay oldu hala dökülüyor valla kestirdim Bi işe yarar belki ye bna mısın demedi hala avuç avuç dökülüyo banyoda gideri tıkıyor her duşta düşünün
Sule77 ebru-zeyno 10.aydan seslemiyorum hala dökülüyor oluk oluk hemde saçım çok olduğu için azalacak diye endişelenmedim ama evde çok kötü hergün süpürsem yeri var.hormonlar çok hızlı düşünce malum böyle birde vitamin d ve b 12 değerleri ile alakalı.Ben su işe yaradı diyen çok az gördüm malesef 🤦🏻♀️
canyarim @mayispapatyasi @ebru-zeyno ilk başta allah analoı babalı buyutmeyi nasip etsin güzel ALLAHIM, Saclar hormonlardan dolayı dökülüyor, yada bir b12 ’nize baktırın canıö benimde fenaydı o zmnlar tahlil verdim b12 eksikti, SAGLIK OCAGI YAPIYOR TESTİ HASTANEYE GİTMEYİN
Ecrnbyk Aya giriyoruz benimde aynı yerdeki sac kafamdaki sacdan daha fazla yani süpürgeye bile dolanmış siz düşünün.bi çözümü yok galiba vitaminsizliktenmi oluyoki acaba
sokomel çözüm bulamadım bebeğim 9 aylık oldu her gün her erde saç var şarkısını söylüyorum. evim koyu renk parkeler halılar ama bebeğimin halısı beyaz en çok orada gözüküyor anlıyorum. ama bu aralar saçlarımın önlerinden bebek saçlar çoğaldı sanırım dökülenler yerine geliyor yavaş yavaş.
Svdmm ebru-zeyno benimde kizim 13 aylik hala dokuluyor , en son mühendisinoğlu sayfasinda halalles diye bir sampuani onermisti , fiyati 75 lira ancak yorumlar iyiydi , bende alacagım daha kullanmadim
BeautifulMother1 ebru-zeyno bebeğim 6 aylık oldu azaldı dökülmesi çok şükür saçlarımı kestirmiştim yinede dökülüyor
YasemiNYagmur1 ebru-zeyno 4 ay oldu doğum yapalı banyo da ayrı normal zaman da ayrı çok fena dökülüyor hiç böyle olmamıştı aşırı dökülüyo ve çok cansızlaştı ellerimde gördükçe korkar oldum kel kalıcam galiba 🥴
Smyyeemin Benimde bebeğim 8 aylık emzirdiğimiz için vitaminler gidiyor o yüzden saçlarımız dökülüyor heryer saç hergün ev süpürüyorum çok saçım yok üzülüyorum inşallah geri çıkarlar 😭
Cyln17 ebru-zeyno Ay yeminle aynı dertten müzdaribim önceden bu yaşıma kadar saçım hep açıktı hiç toplamazdım ama şimdi avuç avuç dökülüyor topluyorum ama yine bi ton dökülüyor kel kalacam 😖 şurada durim bari belki biri öneri yapar
GoGirl ebru-zeyno 11 aylik hala dökülüyor sacimi devamli topluyorum hem bebis cekiyor hem de dokulmesin diye 🤷♀️