DesorLiviya Merhaba güzel anneler şutfen bilgisi olan yazsın lütfen Bnm ogkum şiddetli öksürükten antibiyotik kullanmıştı yalnız antibiyotik ishal yapti çok fazla karın agrısı var hastaneye goturdum Biogaia gene perebyotik ve zinço yazdi dr dun onları kullanmayı başladık hala sulu kakası ve agrisi ne zamn geçer ishal bilgisi olan varmı yavrum mahvoldu ayakları ellerı kurudu susuzluktan hiç birsey yiyip içmiyor zar zor 4 saatte 70 cc mama içiyor by arada 1 yaşında oglum ne olur bilgisi olan yazsın ne yapabilirim
Nekwa DesorLiviya bence antiniyotik kes canim yarin yenisini yazdir aile hekimine hala.gerekiyorsa. yazik yavruya ya. Mutlaka su içir canim gerekirse icine az seker kat. Cok geçmiş olsun. 2. Oğlum tecrübeliyim yani..
Alyammmm DesorLiviya bnde bir şey sormak istiyorum benim kızımda iki gündür Bi yeşil bide bugun sarı sulu kaka yaptı ve uyku düzeni çok guzeli ama bu gun bütün gün toplasam 1 saat uyumamıştır sizcede üşüttügü için mi ishal olmuştur ve bu karın agrısı yapıp ondan mı uyuyamıyor ilk kez anne oldum ve tecrübesizim yanıtlarsanız sevinirim
DesorLiviya Nekwa antibiyotiği durdurduk ama çok fazla karın ağrısı var ya içim gidiyor cvbınız için çok sağolun teşekkür ederim
DesorLiviya [bilinmeyen] Enterogermina verdi daha sabah kullandım inşallah etki eder Size kaç gune etki etmişti
DesorLiviya [bilinmeyen] çok sağolun muz puresini de denicem inşallah bizimdw geçer ya çok zor birseymiş
Annesininprensesi DesorLiviya çok geçmiş olsun bol bol emzirip su verin susuz kalmasın allah korusun kötü sonuçlara yol açabilir ben ishalken bir kase yoğurda bir çorba kaşığı nişasta katıp yerim hemen düzelirim çocuğa bir zararı olmaz heralde bi deneyin isterseniz
DesorLiviya Alyammmm sancısı olabilir canm bnmkininde uykusu guzeldi artık agliyarak uyaniyor karın agrısı varmış üşütmüş olabilir yada yediği birseyden de olabilir
Selma42 DesorLiviya ilk başta okuyunca bende anlamadım msji 😂 önceki msjiniza bakınca anladım. Entero germinanin tanesini bebeğiniz bitiriyor mu bir günde? Doktor ne önerdi. 40 günlük bebeğim var antibiyotikten dolayı isal oldu bende kullansam diye düşünüyorum. Eczacı günde yarim verin demiş
DesorLiviya Alyammmm için sınmıyorsa bi gotur hastaneye canm geçmiş olsun sizede cok zor birşrymiş bu ishal
DesorLiviya Selma42 şimdi anladım canm😊 Bebeğim 1 yaşinda olduğu için gunde bitaneyi içiriyorum sizin bebeğiniz daha küçükmüş bncede yarim içsin geçmiş olsun szede