TinkyWinky Tayinci olduğumuz için park yatak almak baba daha mantıklı geliyor bebeğime oda yapacağım park yatak kullanan anneler kaç yaşına kadar kullanılıyor ? Bir de hangi marka dan memnunsunuz, görüşleriniz benim için önemli teşekkürler şimdiden ☺️
AtaVeAnnesii TinkyWinky bende arastiriyorum genellikle kraft calipso 2 diye duydum bayada genis e bebekte inceledim bi bakin derim
Aley_ TinkyWinky 4 yaşına kadar kullanır dediği aldığımız yerde ki görevli. kraft, prego, maccon öneririm. (Saydıklarım ben ve çevremde kullanıp memnun olanların)
Merve2020 TinkyWinky merhabalar prego kullanıyorum çok memnunum 2 kademeli zaten ilk doğduğundan 5. Ayına kadar üst kısımda yatırdım sonrasında aşağıya indirdim şuan 15 aylık hala yatıyor çok memnunum
EJDERYAA TinkyWinky https://www.hepsiburada.com/holmer-kids-maxi-comfort-eurostyle-oyun-parki-60-x-120-cm-pm-HB00000A0ZI5 katlanınca küçücük oluyor her yere gider seninle bizdeki bu ve içine ben bile giriyorum taşıyor sağlam😂😂😂
CemreKerem35 TinkyWinky oğlum 3 yaşında boyu 1 m . Park yatak 120 olsa çok rahat 4 yaşına kadar kullanılır. Ayrıca diğer tüm besiklere göre çok daha güvenli ve kullanışlı . Ben kanz kullanıyorum çok memnunum.
pufudugunannesi38 TinkyWinky bizde park beşik kullanıyoruz markası cicili 4 aydır kullanıyoruz ama gicirdiyor salladikca onun dışında memnunum gibi
eliztossmom TinkyWinky ben kullanıyorummm. Civil mağazasından sipariş ettik. Mallerin ürünü. Çok memnunum. Çok kullanışlı. Çantalı. Anneme bile giderken 2-3 günlüğüne götürebiliyorum arabanız varsa. Geniş bebeğim içinde çok rahat uyur oynar. 17 aylık şu an ben bi kardeşi olana kadar kullanmayı düşünüyorum 3 yaşına girdiğinde kardeş düşünüyoruz Allah nasip ederse :)
hilaliii TinkyWinky baby plıs kullanıyorum memnun değilim kesinlikle almayın fiyatına aldanıp her tarafı haşır huşur sesler çıkarıyor çok uyandırıyor gece buna çok dikkat edin alacağınız modelde Sallanma aparatları 1 ayda koptu yerinden çok dandik bişey ama büyük bende tayici olduğum için park yatak aldım yine olsa yine alırım ama baby plus değil
Baharkokulum TinkyWinky baby and more kullanıyorum daha bebeğim küçük ama yatak baya geniş ve kullanışlı. Boyu ayarlanıyor sallanıp sabitleniyor yani açılıyor. Ben memnunum ama kaç yaşa kadar kullanılır bilemem🤗
Kucuk-kuzucuk Bana da arkadaşım önermişti. Çok kullanışlı, bizdeki kraft calipso elite 70*120. Bebeğim uyurken güvende benim de içim rahat. Katladığında kücücük ama açıldığında kocaman bir yatak☺️
[silindi] Bende elele baby aldım cok memnuniyet yorumu var sitesinde 850 tl kasım imdirimi hepsi bradadan 650 tlye aldım
Melek232020 TinkyWinky Yoyko Exclusive Comfort 8 in 1 Park Yatak Oyun Parkı Gri 70 × 110 cm Benimde eşim polis sürekli tayini göz önünde bulundurarak park yatak tercihimi yapmıştım. Üç kademeli anne yanı aynı zamanda. Aşırı memnun kaldım tavsiye ederim harika bir park yatak.☺️💐