Elif2304 Waris ben de 3 aya kadar hiç kundak yapmadım ama ondan sonra gündüz uykularında yapmaya başladım çünkü eli kolu durmuyo sürekli emziğini çıkarıyo dönmeye başlayana kadar yapacam mecburen
balinnannesii A05072020 brnimkide bu gece uydu masallah’ 9de uyandı 9 da geri uyuttun 1 bucuk saat uydu sonra yeni uyutuyrm uyutamadim daha erken 1saat uyusun kaldircam sonra kaçta yatiriyim yada uyutmuyim gece uykusuna erken uyusun olmazmi akil ver bana hadi
balinnannesii A05072020 eski duzenide yitirdi 3te uyudu yarim saat sonra uyandi 5 te geri uyuttum 6 da uyansin sonra gece uykusu inşallah tabi
Zenginb balinnannesii akşam üstü uyuyan çocuk gece uykusuna geç dalar bence akşamüstü uyutmayın yine siz bilirsiniz
balinnannesii Zenginb kiz cok uyku bastirdida ondan uyuttum ama evet 5ten sonra uyutmamak lazim 8de uyusun diye 😘😘tek sprunumuz gaz kaldı
balinnannesii A05072020 suan bendr ayaginda sallaiyorm derdi neuse uyandi anlam veremiyo demi ınsan neden uyanirki güzelce uyumak varken şaşırtıcı 🤣🤣🤣🤣🤣 insallah atlatcaz bugünleri
A05072020 balinnannesii canim bak benimki 7 da bi uyandi dün sabah 5bucuga kadar sadece yarim ssat uyudu sonra 10 buçukta yatırım 1 de kalktı mama istk zonra hemen uyudu şükür gündüz hiç uyumadigi icin heralde
balinnannesii A05072020 evet evet ondan bende cpk uyutmadim dün iyi uydu valla bide bunu deneyek bakalım gündüz uyutmayak
duygu00 Deryalll sabah en geç uyanma 07:30 isteniyor demişsiniz ya neden açana daha geç uyandığında ne gibi sorun oluyormuş
A05072020 balinnannesii canim bak benimki 8de kalkti gene sabahtan beri sadece yarim saat uyudu simdi gene yeni uyudu 5 ceyrekte sanirim duzene gircek sen naptin
balinnannesii A05072020 bugun 6da uyandı oynadık geri uyuttun 9 da uyandı 12 de geri uyuttum 10 dk uyudu simdi tekrar uyutuyrm ama ne olir sa olsun 6da ayakta olduruyorm uyutmuyrm geceye erkenden dalsin diye bunu çözdüm yani