AntikSokrates Kızlar Dilruba hanımdan çay sipariş etmiştim de paketi döküp içine baktım da bunu çözemedim sıcaktan dolayı böcek yumurtası falan mi dedim acaba ama emin değilim ya da herhangi bir bitkinin tohumu mu https://hizliresim.com/s/upload-success
Karatas AntikSokrates bundan bende içiyorum ama içeriğine hiç bakmamıştım peki dilruba hanıma resim çekip gönderdiniz mi sorsaydınız
Marjinal_Anne2 AntikSokrates canm Dilruba’ hocaya göndersen cevap verir zaten çok iyi bir hoca asla bir şey olursa gizlemez etmez bence kendisine gönder
Misssimsek AntikSokrates acaba ezmeye çalıştınız mi. Tohumsa ezilmez kolay kolay. O zaman anlaşılır. Ama bana tohum gibi geldi.
AntikSokrates Sirius-10 evet canım ama ben alalı uzun zaman oldu böceklenmiş midir diye sıcaktan bir bakayım dedim eğer ama çözemedim
AntikSokrates Karatas canım zaten Dilruba hanımdan kaynaklı olacağını düşünmüyorum ben paketi çok almıştım iki ay önce halâ içiyorum acaba dışarda sıcakta kaldı ondan mi oldu öyle paketi açınca aklıma geldi uzun zaman bekledi bakim dedim
AntikSokrates Marjinal_Anne2 canım zaten Dilruba hanımdan kaynaklı olacağını düşünmüyorum ben paketi çok almıştım iki ay önce halâ içiyorum acaba dışarda sıcakta kaldı ondan mi oldu öyle paketi açınca aklıma geldi uzun zaman bekledi bakim dedim
Karatas AntikSokrates dövecek le ezmeye çalışın tohum sa kolay kolay ezilmez böcekse hemen ezilir hemde böyle değişik olur denemekte fayda var 🙈
Misssimsek AntikSokrates böcek yumurtası olsa hemen ezilir. Tohumdur o zaman. Hem Zaten bozulmuş olsa.guvelenir. öyle yumurta şeklinde olmaz. Kelebek falan çıkar.
Karatas AntikSokrates tohumdur canım istersen bendede var aynı çaydan bakayım içine var mı benimkinde de die